Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép fiatal lányok! Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép fiatal lányok! Mennyi aktív udvarlótok van? Gyakorlatilag a ti életetek a nemi érés óta arról szól hogy a férfiak ostromolnak titeket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam a régi kérdéseidet - megvolt az esélyed, hogy legyen párkapcsolatod, de te csak a pinát láttad benne.

Ezek után ne csodálkozz, hogy lenézünk.

2022. febr. 14. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 oka van ennek, dolgozz rajta.
2022. febr. 14. 12:32
 13/19 A kérdező kommentje:

11:

Maradjunk annyiban hogy nem ismersz. Te sem.

2022. febr. 14. 12:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 mind ismerünk, számtalan kérdés és hozzászólás alapján mutatkoztál már be, gyakorlatilag profilozod önmagad, már csak a taj számod meg ilyenek hiányoznak
2022. febr. 14. 12:44
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Igen 14 éves korom óta ostromolnak a férfiak kortól függetlenül. Hetente kapok beszólásokat az utcán, sokszor előfordult ,hogy fogdosni próbáltak, kihasználni, 50 évesek próbáltak ajánlatot tenni ,hogy pénzért mutogassam magam stb. Velem is megtörtént a családon belüli abúzus, erőszak. Szóval igen az életem részévé váltak ezek.

Egy átlagos nő.

2022. febr. 14. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
És miből gondolod, hogy ez az ostrom kívánatos? Leginkább hasonlít a zaklatásra. Mész az utcán és félhangosan beszólnak valami perverzet pl.
2022. febr. 14. 12:53
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Egy sincs. Mert annyira tartom a távolságot, hogy még véletlenül se gondolják azt, hogy bármit is szeretnék. (Ezért kaptam is, hogy rideg vagyok, meg jégkirálynő) Aki ezt nem érti és "ostromol" azt leépítem. Mert nem akkora buli ám, mint hiszi pár férfi.
2022. febr. 14. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Maximum a képeimre írnak pasik, de ennyi. Van párom 2 és fél éve, előtte nem nagyon foglalkoztam a fiúkkal. Neten írtak sokan, de senki nem jött be túlzottan.

Ostromlásnak egyáltalán nem mondanám, nagyon szánalmas ha egy pasi ennyire nem képes elszakadni egy nőtől hogy ostromolja.

2022. febr. 14. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Irigykedni jöttél ide vagy mi célod volt ezzel? Mit vársz mit írjunk? Nem, senki nem ír nekünk, csak a Te üzidre várunk? vagy mi? vagy azt ,hogy igen, hetente 3-an akarnak megbszni és 4-en tesznek házassági ajánlatot, meg utánunk fütyülnek az utcán? Neked jobb lesz ettől?
2022. febr. 15. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!