Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok! Mennyi aktív udvarlótok van? Gyakorlatilag a ti életetek a nemi érés óta arról szól hogy a férfiak ostromolnak titeket?
Olvastam a régi kérdéseidet - megvolt az esélyed, hogy legyen párkapcsolatod, de te csak a pinát láttad benne.
Ezek után ne csodálkozz, hogy lenézünk.
11:
Maradjunk annyiban hogy nem ismersz. Te sem.
Igen 14 éves korom óta ostromolnak a férfiak kortól függetlenül. Hetente kapok beszólásokat az utcán, sokszor előfordult ,hogy fogdosni próbáltak, kihasználni, 50 évesek próbáltak ajánlatot tenni ,hogy pénzért mutogassam magam stb. Velem is megtörtént a családon belüli abúzus, erőszak. Szóval igen az életem részévé váltak ezek.
Egy átlagos nő.
Maximum a képeimre írnak pasik, de ennyi. Van párom 2 és fél éve, előtte nem nagyon foglalkoztam a fiúkkal. Neten írtak sokan, de senki nem jött be túlzottan.
Ostromlásnak egyáltalán nem mondanám, nagyon szánalmas ha egy pasi ennyire nem képes elszakadni egy nőtől hogy ostromolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!