Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép fiatal lányok! Mennyi aktív udvarlótok van? Gyakorlatilag a ti életetek a nemi érés óta arról szól hogy a férfiak ostromolnak titeket?
az a bajod, hogy nincs állad, és alkoholista vagy
jóllakott napközis fejed van, le kéne fogynod, hátha segítene
Egy, a párom.
A többieket kedvesen, de határozottan lekapcsolom. Engem zavar, meg az ő idejük se megy el feleslegesen.
Sok.
Az én életem tini korom óta a sportról és a tanulásról szól főleg és arról, hogy normális, összeszedett felnőtt életet alakítsak ki.
Az, hogy minden idióta a magamfajtákra nyáladzik elsősorban azok miatt a dolgok miatt, amik nem tőlem függnk és nem az én érdemem, nem az én bajom. Remélem, hamarosan kinövök abból a korból, mikor a vén kéjencek múzsája vagyok, mert már nagyon fárasztó.
Én gyógyuló alkoholista vagyok. Mentalitás..miért, szerinted akit 10 éve aláz gúnyol visszautasít az ellenkező nem az milyen legyen?
Rózsaszínben lássa a világot és mosolyogjon hogy minden szuper?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!