Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség lenne egy nőtől, ha EQ tesztet akarnék kitöltetni vele, mielőtt komoly kapcsolatba kezdünk?
A MENSA teszt nem fiataloknak készült? Amugy ezek a tesztek szerintem nem hataroljak be teljesen a kulonbozo intelligenciat plane ha epp akkor faradt vagy vagy beteg az lehet megtévesztő is. Illetve szituacio fuggo is ha valaki zavarban van vagy leblokkol akkor maris mas kepet mutat arrol amije van. Amugy pl. az intelligencia tesztnel ha tudod a logikai szabalyait az alakzatoknak es jo lesz az eredmenyed attol meg nem biztos hogy eszedbe jut hogy old meg a liszt hianyt amit a boltban tapasztaltal. Arrol nem is beszelve hogy nem csak IQ es EQ van.
Érzelmi intelligenciat szerintem szimpla tesztekkel nem a legjobb mérni mert ha pl. fasult es elege van mar es emiatt nem érdekli akkor megint csak fals eredményt fogsz kapni. Az érzelmi intelligenciát hosszabb idő után fogod látni csak. Amugy meg tesztelgetni a masikat ahelyett hogy megismerned. Azt meg megertenem ha kerned hogy menjetek el fertozo betegsegek szuro tesztjere egyutt mikor mar olyan a kapcsolatotok de ez igy amirol te irsz olyan mintha egy iskola lennel hogy csak az kerul be aki atmegy a teszten. Na es mi van akkor ha lesznek vagy 1000-en?
Most szeretném megkérdezni a többieket, hogy én vagyok-e ostoba, de ez és az előző kérdés is úgy van megfogalmazva, hogy én azt hittem, a kérdező nő.
Illetlenség egy nőtől, ha rágózik? Illetlenség egy nőtől a rágózás? - Mindkettő azt jelenti, a nő illetlen-e. Nem úgy kéne megkérdezni, hogy "illetlenség lenne egy nőt megkérni, hogy töltsön ki stb?"
Csak azért kérdem, mert mindenki másnak világos, hogy férfi, én meg nyelvtannáciként elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!