Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Illetlenség lenne egy nőtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség lenne egy nőtől, ha EQ tesztet akarnék kitöltetni vele, mielőtt komoly kapcsolatba kezdünk?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 00:48
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ok. Értem én.
2022. febr. 14. 01:44
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

Csináld. Vedd fel nyugodtan az összeset, amit összebugáztál a netről. Aztán ne lepődj meg, ha egyedül fogsz megrohadni és degeneráltnak néznek.

Vita közben a kapcsolatban majd a kedves elé raksz egy pillanatnyi stressz mérésére használt kérdőívet?

Magadon kellene dolgoznod. Nem is keveset.

2022. febr. 14. 01:47
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Az illetlenség alapból egy fura szó erre. Látod, semmilyen tesztet nem töltöttél ki nekem, de ebből az egy szóból már kialakul egy kép rólad. Plusz hozzátetted, hogy nőtől illetlenség lenne, különbséget teszel ezek közt is.

Mondok valamit. Amikor valakivel kommunikálsz, figyelni kell mindenre. A szavaira, és a metakommunikációra is. Ebből többet megtudsz, mint egy tesztből, ami közvetlen. Én járok pszichológushoz, és tudod, a többségnek mi az egyik első kérdése erre vonatkozóan? Hogy mindent őszintén elmondok-e. Bennük felmerül, hogy valaki, aki önszántából elment segítségért, hazudni fog. Mert ők ezt tennék, hogy jó benyomással legyenek a terapeutára. Egy szakemberre, aki pont azért van, hogy segítsen.

Akkor egy nőnek nem fognak hazudni a - bocsánat - esetleges punci reményében? Vannak, akik úgy töltenek ki teszteket, hogy saját maguknak is hazudnak, vagy direkt, vagy csak azért, mert semmi önismeretük.

2022. febr. 14. 01:59
 14/25 A kérdező kommentje:

Te most kötekszel velem 12-es?

A kommented alapján rosszindulatú ember vagy. Nem beszélsz szépen velem. Kíváncsi lennék, ez vajon hanyas EQ.

Eléri-e a 100-at?

2022. febr. 14. 01:59
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Pont ezen röhögtem én is. Nem fognak érted kapkodni, kérdező.
2022. febr. 14. 02:08
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, hogy van Neked türelmed ekkora pökhendi tuskó parasztokkal itt leállni beszélgetni, ha ilyen stílusban szólnak hozzád?

Jelentettem helyetted is, bár sokat nem érünk el vele.

Egyszer azért megnézném, egy ennyire alázó, okoskodó, pökhendi, komplexusos szarember irománya mögött ki lakozhat....

Okostojásoknak üzenem, bár szerintem egy rohadt tesztet se láttak még ezek szerint, hogy laikusok számára is simán értelmezhetővé teszik a teszteket.

De egyszerűbb ugatni, okoskodni, alázni a kérdezőt, mint gondolkodni....

2022. febr. 14. 03:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Te IQ teszten keresztül akarsz ismerkedni, az nem vall magas IQ szintre.
2022. febr. 14. 03:58
 18/25 anonim ***** válasza:
Az IQ teszt nem hülyeség, de nem kell őket tesztelned, elég ha belépsz a mensa klubba, és ott lesznek a már biztosan tesztelt nők. Ennyi. Mensa tag vagy, nem?
2022. febr. 14. 06:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, hogy nem hülyeség!

Ma már mindenki mindent skálán méricskél. Ha a péniszméregetés oké, miért pont az IQ/EQ mérése lenne illetlen?

2022. febr. 14. 06:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Szóval ja.. a nők "péniszmérete" az EQ/IQ. Ugye te sem akarnál összejönni egy kis méretűvel?

(Na jó, ez óriási csúsztatás, csak provokációnak dobtam be)

2022. febr. 14. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!