Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti lennétek olyan nővel komoly kapcsolatban akinek az exe börtönben volt?
Huha nem gondoltam volna, hogy 4-ből 0 lesz az arány.
Ebben az esetben mit gondoltok, az ismerkedés mely szakaszában érdemes ezt felhozni? Vagy írjam ki a profilra inkább?
Attól függ.
Ha egy olyan nő, aki összejött egy féreg bűnözővel, akkor nem. De ha a csaj nem tudta, vagy pláne kapcsolat közben csinált valamit, akkor igen. Erre volt is példa.
A kontextust direkt ki akarom kerülni (még), bár az érdekel mi a szavazatok mögötti gondolatmenet, úgyhogy a válaszodat köszönöm.
Ja még annyit: ebben az esetben ugyanolyan bűnözőnek veszem a tömeggyilkost és a pedofilt a torrentezőkkel és a füvet szívókkal. Szóval (a kérdésben) tényleg csak arról van szó, hogy az ex ült valamiért a sitten.
Mondjuk attól is függ, hogy miért került börtönbe? Egy sikkasztó vagy rabló ex még nem is olyan nagy baj, de egy gyilkos már igen. Főleg, ha nem fogadta el a szakításotokat. Kijön és megtámad vagy megpróbál megölni engem, hogy "visszaszerezze" a barátnőjét.
Nem szeretnék félelemben élni. Elég stresszes az életem enélkül is.
Nem.
Azért nem, mert ennek a nőnek szó szerint a rosszfiúk jönnek be és én nem tudnék olyan állatiasan, ösztönből jövően domináns, tökös lenni, mint egy börtönt megjárt elítélt, amilyen fajta férfitől láthatóan a csaj a nedveiben tocsog már.
Kontextus nélkül: Nem!
Általában tud a nő a barátja piszkos ügyeiről, így legalább hallgatólagos beleegyezését adta a bűnöző életmúdhoz. Ilyen ember meg nem kéne nekem.
Nagyon érdekes válaszok és indoklások jöttek eddig, nagyon szépen köszönöm.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire érdekes vélemények lesznek.
Helyzetfüggő.
Miért volt börtönben az ipse, a nő tudta-e, amikor összejöttek, stb.
Pl. nekem is volt fogházam gondatlan súlyos testi sértésért, mert részt vettem egy verekedésben.(nem én voltam a kezdeményező)
De nem vagyok bűnöző, sose voltam, nem lopok, nem foglalkozok droggal, rendesen dolgozok, semmi illegálisat nem csinálok, még a sebességhatárokat is mindig betartom.
Szóval ennyiből ezt nem lehet megmondani.
Lehet, hogy kiírok egy kicsit konkrétabb kérdéseket pár nap múlva mert ezt tényleg nehéz így behatárolni, ezt a kérdést most nem jól tettem fel.
Köszönöm szépen az eddigi véleményeket, hasznos volt minden visszajelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!