Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi azt mondja, nem tud elképzelni velem komoly kapcsolatot, soha nem változik meg a véleménye?
Randizok egy férfival, akit nagyon megkedveltem. Már túl sok idö eltelt , és nem haladtunk elöre, igy rátértem a lényegre, és megkérdeztem, mire számithatok.
Azt mondja, minden szép és jó velem, de ugy érzi, nem engem keres. nem tudna elképzelni velem komoly kapcsolatot. Igaz, nem ért váratlanul, tudtam hogy valami nem stimmel, de igy a szemembe megmondva nekem olyan volt, mintha egy gyomorszájast kaptam volna. Jól érezzük magunkat együtt, programokat csinálunk, és jókat szexelünk. Mondta, a döntés az enyém, hogy szeretném-e folytatni, de ö ennyit tud nekem adni. És hogy ö ismerkedik mellettem más lányokkal, mert keresi azt a lányt akiben megvan az, amit ö keres.
Roppant meglázónak éreztem ezt a helyzetet, de tisztelem benne az öszinteségét. Ismerem magam annyira, hogy tudom, nem illenénk össze, másfajta emberek vagyunk... Szórakozni viszont tökéletes. Mit tegyek ilyen helyzetben?
Néha azt gondolom, hogy nyugodtan élvezhetem vele a "kapcsolat"(szex, összebújàs, együtt alvás, programok) elönyeit anélkül, hogy bármivel is el kellene számolnom,és élhetem mellette a kis életem, én is ismerkedhetek,
Néha meg azt gondolom, hogy ennél többet érdemlek, és a legjobb lenne lezárni, még mielott találna valaki "érdekesebbet" nálam.
volt valaki ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
"Ha a férfi azt mondja, nem tud elképzelni velem komoly kapcsolatot, soha nem változik meg a véleménye?"
"Ismerem magam annyira, hogy tudom, nem illenénk össze, másfajta emberek vagyunk...Szórakozni viszont tökéletes."
"Néha meg azt gondolom, hogy ennél többet érdemlek, és a legjobb lenne lezárni, még mielott találna valaki "érdekesebbet" nálam."
és akkor igazodjunk ki a nőn.
fél évvel később.....
"ez a roh**adt szemét kihasznált, minden pasi szemét hazug, de szeretem, jajj vajon megváltozik?? Vajon meggondolja magát h még is én voltam az igazi?? Jajj senkinek nem fogok kelleni, és nem fogok soha többé találni senkit"
Nabazz...ne csatlakozz a retardált nők közé.
Ennek csak sírás lesz a vége, és hogy minden pasi szemét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!