Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy fiú hónapokig szeretne ismerkedni?
Nem tudom hogyan lehet egy pillanat alatt megszeretni valakit. Nekem több idő kéne, de addigra minden lány talál más fiút. Olyan megalázó ez. Eleinte jó vagyok, de ha szeretnék hosszabb ideig akkor már felejtős vagyok, vagy tartalék ha az a fiú nem válna be:(
Komoly kapcsolatot szeretnék így szerintem nem árt ismerkedni szexelés előtt, meg én vallásos is vagyok. Nagyon rossz hogy ennyire felszínes, közönséges sok lány, nincs bennük tartás, értékrend. :(
Mielőtt elolvastam a leírásodat, én is egyből a vallásosságra gondoltam. Mármint azt akartam tanácsolni ismerkedj vallásos, konzervatívabb közegben. Mivel ilyen körökben az a jellemző minimum hónapokig ismerkednek az emberek és persze nincs csók az 1. randin, szex a 3. randin.
De ha ez kell neked és ilyen vagy, akkor mi a kérdés? Miért is nem ismerkedsz vallásos emberekkel, ha te is ilyen vagy? Ehelyett itt panaszkodsz. Nem értem.
Lehet, hogy ez csak ideológia nálad, és te teremtesz olyan helyzetet, hogy végül rád unjanak, mert valójában nem akarsz barátnőt.
Az élet rövid, ha jól meg akarod ismerni, akkor találkozz vele minden nap, ne heti egy randi legyen két évig. Van ismerősöm, aki őszült, amire elvesztette a szüzességét, hát csodálatos. Bár ő jól érzi magát, de szerintem ez tök élet ellenes. Járj táncházba, meg vallási közösségbe, ott lehetnek hasonló értékrendűek.
49f
Nem vagyok vallásos de ugyanez a problémám. Nekem hosszú hónapok kellenek, hogy megszeressek valakit és azt mondam, oké járjunk. Addig meg egy férfi se vár.De egyszerűen nem tudok a 4. randin csókolózni, mikor még alig ismerem. Mondjuk nem is volt még kapcsolatom. (26N szexi)
Privátokra nem írok.
Gondolj bele fordított helyzetbe, a lány szemszögéből. Van egy srác, akivel nagyjából összeillenek, jókat beszélgetnek, megvan a vonzalom is. Mert miét ne találhatná szépnek, vonzónak a másikat már a legelején? Beszélgettek, pár naponta, vagy akár naponta is. A kezdeti lángolás, szenvedély csökken, mert 2 hónap múlva is az a téma, hogy "és te mit reggeliztél? aha... és mit gondolsz erről meg erről az étrendről?" Ami önmagában nem baj, de ha a vonzalmat nem tratod fent, a lány is simán érezheti úgy, hogy csak tartalékban van, és ha nem jön neked össze mással, akkor majd "ráfanyalodsz". Erre még nem gondoltál?
Csókkal, öleléssel, bújással, simogatással, kéz a kézben sétálással mi a baj? Ha tudsz őszintén kommunikálni, akkor megmondod a lánynak az elején, hogy a konkrét szexel várni szeretnél pár hónapot.
Ismerkedni, néha-néha beszélgetni valakivel hónapokon át, vagy együtt lenni valakivel, éreztetve, hogy csak ő kell neked, és közbe megismerni szex előtt - nagyon nem ugyanaz.
Furcsa ez az oldal. Néha "sietni kell nagyon, mert... mert", máskor pedig ugyanazok a válaszolók adják elő, hogy "nem szabad siettetni, mert... mert" - akkor most melyik?
Amúgy pedig manapság ez ritka, ezért a többség elfog ítélni érte.
Azz, hogy nem hiszek egy beszélő hullában, ettől meg nem lesz igaz, hogy "nincs bennem sem tartás, sem értékrend" - Sőt, szeretem a szexet is..Gondolom h egy gonosz céda vagyok...
Ismerkedj vallásos lányokkal
Szivesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!