Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor ki lehet még kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor ki lehet még kerülni a barátzónából? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, baromi erős volt a vonzalom mindkettőnk részéről, de csak csók meg kis petting volt. Viszont két randi után azt mondta, hogy nem érzi úgy, hogy hosszú kapcsolat lehetne, mert mások a céljaink, stb. és ő már hosszútávra keres, viszont szeretné, ha barátok maradnánk, mert nagyon megkedvelt. Azóta minden közeledést elutasít. Ennek ilyenkor annyi vagy lehet még belőle több, ha a vonzalom megvolt? én 28 f, ő 26 lány.
2022. febr. 12. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek ilyenkor annyi.
2022. febr. 12. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyi. A vonzalom pedig szerintem csak részedről volt erős, különben ő is csak téged akarna. Ez a "jaj most nem akarok kapcsolatot" azt jelenti minden egyes alkalommal, hogy VELED nem akarok kapcsolatot, csak az emberek nem akarják megbántani a másikat ezért ilyen finoman próbálnak fogalmazni.
2022. febr. 12. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ahogy én észrevettem akkor van ilyen, ha minden oké veled, felnőtt férfinak is nézel ki, de mégsem vagy az.

pl otthon laksz anyáddal, vagy együtt laksz még 2 haveroddal albérletben meg ilyenek.

komoly kapcsolatban gondolkodó csajszi szemében pedig az ilyesmi nem fér bele, mert ugye ilyen feltételek mellett nem igen van jövő, gyerkőc, család.

a másik opció, hogy a petting résznél nem mentél tovább abban a szituban és nem dugtad meg rendesen.

ha ez volt, akkor csak simán elkönyvelt töketlennek.

2022. febr. 12. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
ez kampó
2022. febr. 12. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi, keress olyan nőt, aki téged akar!
2022. febr. 12. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mik a te céljaid, mik az övéi, és be tudod-e bizonyítani, hogy tervezhet veled komolyan.
2022. febr. 12. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Am 1 módszer azért van erre. Nekem 1x volt hasonló szitum, hogy elbalfa szkodtam a dolgot a csajjal és barát zóna. Annyira nagyon szép csaj volt, hogy én már full szerelmes voltam belé mire randiztunk.

Szóval felcsíptem a barátnőjét. És úgy megdugtam, hogy nem volt vége. Tudtam, hogy a nők minden elmondanak egymásnak, hogy mekkora a farkam, milyen volt velem, mindent. Visszahallottam, hogy így is lett. És akkor egy barátunk szülinapján újra összefutottam az első lánnyal és mintha mi sem történt volna, ittunk valamit, beszélgettünk, aztán egy fenti szobában félholtra keféltem. Ez már régen volt és egy sok éves klassz kapcsolat lett belőle és egy gyönyörű kislány is, de ez az eset mutatta meg a női természet egyik legalapvetőbb tulajdonságát nekem.

Ami az, hogy amíg nem dugod meg, addig nulla romantika, nulla őszinteség, mert a nők ezt gyengeségnek veszik. Miután megvolt a bizonyítás, a névjegyed döngő hangú lerakása, utána jöhet a romantika, vagy akármi más.

2022. febr. 12. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát most vagy igazat mondott és ha felmutatsz (vagy előadsz) neki valamit arról, hogy csak ő az igazi és legalább 3 gyereket akarsz tőle a kertes házadba... vagy valami ilyesmi, attól függően, mik a céljai (mert lehet, hogy inkább világkörüli út vagy közös templombajárás) még a karodba omolhat. Vagy csak nem akart megbántani, hogy részéről mégse volt akkora a kémia. Én első körben hinnék neki, hogy valami olyat mondtál, amiből úgy gondolja, hogy veled nem lehet tervezni, mert nem vagy megbízható az előéleted alapján vagy előadtál valami elméletet, amiből leszűrte, hogy csak kalandot keresel vagy nem vagy elég talpraesett, önálló a korodhoz képest, hogy elképzeljen az álmai összetevőjeként.
2022. febr. 12. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:

7

Ez mekkora egy faxság 🤣

2022. febr. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!