Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy sráccal megbeszéltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy sráccal megbeszéltek egy talit, majd ez történne, mit tennél?

Figyelt kérdés
Adott egy szimpatikus srác, akivel sokat chateltünk, ideje volt már egy személyes talinak, bele is ment, többször írta, hogy nagyon várja már. A tali előtti estén viszont az utolsó pillanatban közli, hogy a bátyjával ivott egy ,, kicsit" ( kb összevissza beszélt chaten). Úgy volt, hogy miután este hazaér, néz majd vonatot, aztán meg már azt mondja, majd reggel. Ezek után viszont bealszik, és nem reagál semmire, nem jön el a randira se. Ti akarnátol ilyen helyzetben folytatást, el tudjátok nézni ezt, vagy felejtős?

2022. febr. 12. 07:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mióta megbeszéltük, hogy 10-11 fele már tuti el fog indulni, nem írt semmit, nem reagált semmire. Szóval megírtam neki, hogy komolytalan, ne jöjjön már, és itt le is zártam.
2022. febr. 12. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Hozza hasonlo csaj illik, aki laza néha iszik szórakozik
2022. febr. 12. 14:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
De ne te kérd a magyarázatot. Mondjon ő magától valamit, de ha ilyen ivós, akkor megmondhatod neki, hogy italos emberrel nem akarok járni.
2022. febr. 13. 16:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Annyi volt az indoklás, hogy nem volt nála telefon, ezért nem jelzett semmit. Ami fura, miközben fürdeni is azzal megy. Mindegy, hagytam a fenébe. Egyébként, nem az a baj, ha valaki laza, vagy néha iszik, az már inkább, hogy a megbeszélt találkozó előtt vágja magát taccsra.
2022. febr. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!