Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ütött egynémelyik nőbe?
Nem értem, hogy a harmadik ilyen alkalomnál miért vártál tovább. 🤷🏻♀️
Amúgy lehet kamu profil és egy öreg meleg faszi áll mögötte.
Te se vagy 100-as azért…
Nem mindenkinek tiltják a fb-ját…
Miért jelölsz be idegeneket ismerkedési szándékkal?
Ez olyan creepy…viszolygást kelt.
Pont az ilyenek bugyutaságára szokták alapozni a kamuprofilokat. Hány ilyen van, hogy tele van kamufotókkal, semmi adat, semmi realitás, és csak férfi ismerősei vagytok. Nektek pedig fel se tűnik, csak kajáljátok a képeket.
Ha eddig nem jött össze ès “leszartad”, miért vetted vissza fb-on? Mert remèlted, hogy még lehet valami…
Ja. Újra behülyített. Nemcsak nem fogtok randizni soha, hanem még nem is létezik az illető.
2/
Nem kamu mert unokaöcsém iskolájában dolgozik és az a gáz 12km-re lakik szóval pár perc alatt találkozhatnánk. Az is néha a kifogása,hogy az előző barátja kicsinálta. Meg jön a nem akarja,hogy fájdalmat okozzon nekem meg mindenféle kifogás. Pedig én csak megismerni akarnám az még nem is biztos,hogy bármi más is kialakulna. Pláne hogy nem vagyok olyan idióta ja meglátok valakit azonnal szerelmes leszek.
3/
Nem mindenki olyan prűd mint te,nem csak saját ismerőseidre lehet használni a facét. Van aki ott talál párt vagy szerez új ismerősöket. Én nyitottan állok a dolgokhoz. De ő nem kamu fent írtam unokaöcsém sulijában dolgozik.
Úúristen…:D
Tipikus :D
Pont ilyen érvekkel jöttek nekem is anno, akik bejelöltek és megkérdeztem, ismerjük-e egymást. Most már reakció nélkül kapják a tiltást.
Bónusz, hogy mèg a szavak jelentését sem ismered, amiket használsz. Nézz utána, mit jelent a prűd.
A szó, amit keresel helyette, az a normális, akit zavar, hogy vadidegenek zaklatják a fb-on ismerkedési szándékkal, ő pedig szeretnè megvédeni a privát szféráját.
Köze nincs a prűdséghez. Olvass utána! :’D
6/
Már miért ne írhatmám szemérmes vagy a facebook ismerkedéssel szemben 🙂
Én nem zaklattam egy percig se,ő írt rám aztán.
7/
Akkor szórakozzon mással biztos másnak is tetszik,én kezdem unni a hülyeséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!