Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy youtube csatorna ami MGTOW témákkal foglalkozik és népszerűsíti ezt a mozgalmat?

"kevesebb férfi közül válogathatnak"
Az incelek alapból nem voltak a válogatás közt.

20-as neeeee 🤣🤣🤣🤣
Tökéletesen megfogtad az esszenciáját. Azt hiszi, lehozzák az újságok, hogy valami nem érdekli.

Sajnos azt kell mondjam, a válaszok semmivel sem kevésbé undorítóak, mint a kérdező nőellenessége.
Egyébként én is azt vettem észre, hogy a nők nagyon hozzá vannak szokva / szoktatva ahhoz, hogy elég csak visszaverniük a fényt és máris mindenki el van tőlük ájulva és ha valaki nem illeszkedik ebbe a képbe, az döbbenetet vált ki bennük. "Itt vagyok, punci van a lábam között, miért nem tudlak befolyásolni?"

24
Nem! A nő olyankor továbbáll! Van ezer masik

Belőlem az váltja ki a döbbenetet, hogy ezt miért kell bejelenteni. Én kivettem a tejtermékeket az étrendemből, ezt nem közöltem senkivel, nem írtam róla fórumokra, nem csatlakoztam semmihez.
Ami még egy csavar a kérdező esetében, hogy teljesen mindegy, hogy őt érdeklik a nők vagy nem, mert a nőket ő nem érdekli semmiféleképpen.
Olvastam régen, azt sem tudom, mi volt, az rémlik, hogy versbe van szedve. Aki tudja, mi ez, annak örök hálám. A sztoriban volt egy csúnya nő, aki elzárkózott a férfiakkal való ismerkedéstől, és ez a tipikus frigid szentfazék karakter volt. És nagyra volt magával, hogy nem pasizik. És valami olyasmit mondtak neki, hogy nem erény az, amit nem fenyeget veszély. Tehát nem az ő érdeme, hogy nem kell a pasiknak. Ugyanez van Balázzsal.
Mintha kiírnám, hogy tudjátok mit? Nem megyek Amerikába Navy SEAL-nek.

8#
Tudom most kéne annak a résznek jönnie, hogy Balázs kérlek ne teeeddd.. nem fogjuk bírni nélküled mi nők😪
De elfogadjuk, és megértjük a döntésedet.

Bazsi, el kellene már dönteni, hogy incel vagy, vagy MGTOW!
Már csak azt hiányzik amúgy, hogy most már MGTOW-os kérdések is legyenek.... :D

"Mi viszont folytatjuk a forradalmunkat."
Hajrá, Petőfi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!