Youtube csatorna népszerűsítése, hogyan?
Sziasztok.
Nem rég kezdtem el a yt csatornám és érdeklődni szeretnék, hogy érdemes elkezdeni ezt az egészet ? mire érdemes oda figyelni ?
nem érdekem 10000000 feliratkozó elérése de jó lenne egy pár emberből kialakítani egy kis közösséget akiket tényleg érdekel a munkásságom eddig 4 videóm van kint és 1-2 meg tekintéssel a tartalom "még" nem teljesen minőségi de igyekszem javítani a jelenlegi felszerelésből ennyire futja(telefon kamerája)
egyébként számítástechnikai hardverekkel foglalkozok a csatornán
tudom ilyen kis millió van már de na ha egyszer ez a téma érdekel.
Mindenképpen látszódjon rajtad, hogy érdekel a téma amiről beszélsz. Azért ne csinálj videókat, mert "kell".
Ezenkívül még szerintem idő az, amíg kialakítasz egy közösséget
Szerintem egy ilyen témánál a legfontosabb kérdés: értesz ahhoz, amiről beszélsz?
Ha dobsz egy linket akár privátban, akkor tudnék véleményt mondani, anélkül csak tippelhetek.
Nem akarlak megbántani, de 4 videó után mit vársz? Úgy, hogy még te magad is leírod, hogy nem vagy elégedett a minőséggel.
Első körben senkit sem kapnak fel, még páran sem. Először maximum az ismerősök közül néznek páran. Egyszerűen még nincs mit nézni és ezt nem bántásból írom. Az első pár videód azzal fog elmenni, hogy fejlődsz. Aztán érdemes reklámozni.
Részemről én is kifutok a világból, amikor szinte 0 terméket reklámoznak emberek. Bent vagyok egy közösségbe, ahol egy bizonyos témában mennek hasonló dolgok és csodálkoznak sorban az emberek, hogy 1-2 videó után nem iratkozik fel rájuk senki. Nincs mire feliratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!