Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan akadok ki erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadok ki erre?

Figyelt kérdés

Barátnőm saját kocsit akar venni, hogy ne az enyémen osztozzunk. Mindenkinek kényelmesebb lenne, ha két kocsi lenne, ezzel nincs baj. Viszont én nagyon túlsúlyos vagyok, és a választott kocsijába nem férnék be. Van sajátom, de azért jó lenne, ha olyat választana, amivel együtt is tudunk közlekedni. Amikor ezt felhoztam neki, akkor teljes elutasítást kaptam, és szinte nevetve közölte, hogy ő nem tehet arról, hogy ekkorára híztam, nem ő tömte belém a kaját.. nem fog olyat venni, ami nem tetszik neki. Ezzel lehetőséget sem adva a vitára, rövidre is zárta a beszélgetést.

Ez jogosan esik rosszul? Persze, fogynom kell, de ez a teljes elutasítás nagyon fájt.

2022. febr. 7. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Nem tartom jogosnak, de az se valami ízléses, hogy röhög rajtad a barátnőd. Kérdés lehet az is hogy ő veszi-e a saját pénzéből, vagy közös kassza van, vagy mi a fene.

És ha már ennyire a közös jövő a téma, akkor például a gyerekkel kapcsolatos kérdéssel mi van, hisz az is felboríthatja teljesen a döntést.

2022. febr. 7. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ekkora igénytelen zsírdisznóként inkább nézz magadba és örülj, hogy van olyan hülye a csaj, hogy így is elvisel.
2022. febr. 7. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a #12-esnek.
2022. febr. 7. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár a csajnak a te túlsúlyodhoz kelljen igazodni, amikor autót vesz... Fogyj le, jót fog tenni az egészségednek, az önbizalmad, önértékelésednek, talán a barátnőd is jobban fog vonzódni hozzád, és nem kell azon sem filózni, hova férsz be.
2022. febr. 7. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"ha nem együtt terveznénk a jövőt már évek óta, akkor nem szólnék bele"

A tervezgetés még eltarthat egy pár évig, ha addig nem szakítotok. Nem is szólhatsz bele. Ő fizeti, az övé.

2022. febr. 7. 16:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem tetszik az autója, neki nem tetszik, hogy meghíztál. Olyan kocsit válasszon, amit kényelmesen használ.
2022. febr. 7. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

150 kilós ember befér egy kispolszkiba is. Ha ennél kövérebb vagy, akkor magadra vess.

Barátnődtől nem szép, hogy kinevet, de biztos volt vmi előzménye.

2022. febr. 7. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az a 150 kg-s Kerdezo, aki a multkor meg azon sertodott be, hogy a baratno ra akar szedni a fogyokurara?

Bocs, de belolem egyre nagyobb undort valtasz itt ki..

A baratnodnek adok igazat, lassan mar ott tartasz, hogy egy kisbuszt kellene vennie, hogy azt a tomerdek magadra zabalt zsirt elszallitsa A-bol B-be!

2022. febr. 7. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom a kövér emberekkel, de elég gáz, ha egy autóvásárlás már ennek a függvénye.

Meg ha belegondolsz, minden hosszú távú tervnek is ez az alapja. Nagy hűtőt kell venni, hogy beleférjen a sok kaja, amit megeszel. Nagy ágyat kell venni, hogy elférj rajta. Nagy kanapé kell, mert 2 helyet foglalsz. Az egész háznak nagynak kell lennie, hogy a wcre kényelmesen le tudj ülni, vagy a kádba.

Ez egy nagy kiadás. Én sem vennék olyan autót, ami nem tetszik/nem praktikus/nem érzem biztonságosnak, csak azért, mert a párom nem fér bele.

Van saját kocsid, közlekedj azzal. Amíg csak 1 autótok volt, a tiéd meg szervizben volt, azt is megoldottad valahogy.

2022. febr. 7. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne hisztikézz, hanem az egészsèged érdekében fogyj le. Bónuszként még a kocsijába is be fogsz férni. Bocs de ez milyen indok már, hogy te terebélyesedsz és ő alkalmazkodjon a sajàt tulajdona vásárlásánál?!
2022. febr. 7. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!