Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok fenn ilyeneken?
Pl tanulok dolgozom. Nem egyszer irtam màr hogy pont màkom van es pont szeretem szinte szabadidöm, hobbym a munkàm(részmunka suli mellett nem is megeröltetö)
De amikor bemegyek dolgozni, mégis feszt olyanokat ir hogy kitartàst.
Pàrszor el is engedtem màr a fülem mellett, de az x edikre màr megirom hogy nem kell nekem kitartàst kivànni ehhez. Nem kinlodni jàrok be. Tudo lehet formalitàs nàla. De tenyleg kezd màr irritàlni.
Vagy pl amikor "beszol", ugy értem hogy elöitéleteskedik, pl lehet neked nem az elsö az eletedben a tarskeresés neked ez nem fontos, (csak mert normalis életet èlek es nem ugrok fejest minden jöttmentbe es nem imàdkozom esdeklem egy randiért, szoval alapbol megvan az életem plusz nyitott vagyok kapcsolatra de az nem kényszer szàmomra es az ilyen feltételezései hogy le se sz.rom a tàrskeresèst, provokàlnak)ezt is màr nem egyszer àtràgtuk de mégis beszol ujra es ujra ezügyben, ami irritàl hogy olyankor ki is lép szoval nem vàrja meg mig lereagàlom pàt mondatban vagy a vàlaszom direkt nem olvassa csak felhuz aztàn "oothagy" hagy forrjak a levemben.
Szoval igazàbol amugy kedves aranyos srac làtok benne valamit, de normalis hogy szinte minden csetelésnél vele engem ö idegesit valojàban, vagy en reagàlom tul es hüljek màr le?
En meg ugy erzem mintha a fallal beszèlgetnék es mintha mindig ugyanazt szajkoznà akàrmit irok/mondok.
Kitartàst!
Neked nem is fontos egy kapcsolat!
Nincs is idöd!
Ezeket igy folyamat mint a papagàj mantràzza
Ez nem jàtszmàzàs.
De most ezèrt ignoràljam??
Ismerkedünk. Nem tudom akarok e töle vmit. Még nem ismerem annyira.
Es én vàlaszolok neki. Irtam hogy felesleges kitartàst kívànnia es nyitott vagyok kapcsolatra(elvégre logikus mert netes tarskeri)es idöm is van kapcsolatra.
Én egyenesen vàlaszoltam.
Csak unom hogy ilyenekkel "zargat"
Mindenbe beszur vmi hasonlot
Pl ha jàtszottam a neten. Màsnap mintha vmi gunnyal kérdezné mit csinalsz jaték megint? Mintha csak arra lennék képes. Még magyaràzkodnom kéne hogy nem, nem jàtszom.
Aztan jön megint az rànk nem is lenne idöd.
Akik fentebb vàlaszolva a sràcot védik azok birnàk ezt a folyamat provokal stilust?
Elképzelem a bnöjüket. "Ram soha nincs idöd", "nem is szeretsz/akarsz engem nem kell neked kapcsolat", na latod most is gépezel nincs ràm idöd. De xy ra van.megertem.de akkor minek neked kapcsolat?
Itt osztjàk az észt hogy szegény srac. Nekik ez a tipusu jön be csajban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!