Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan akadok ki erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadok ki erre?

Figyelt kérdés

Barátnőm saját kocsit akar venni, hogy ne az enyémen osztozzunk. Mindenkinek kényelmesebb lenne, ha két kocsi lenne, ezzel nincs baj. Viszont én nagyon túlsúlyos vagyok, és a választott kocsijába nem férnék be. Van sajátom, de azért jó lenne, ha olyat választana, amivel együtt is tudunk közlekedni. Amikor ezt felhoztam neki, akkor teljes elutasítást kaptam, és szinte nevetve közölte, hogy ő nem tehet arról, hogy ekkorára híztam, nem ő tömte belém a kaját.. nem fog olyat venni, ami nem tetszik neki. Ezzel lehetőséget sem adva a vitára, rövidre is zárta a beszélgetést.

Ez jogosan esik rosszul? Persze, fogynom kell, de ez a teljes elutasítás nagyon fájt.

2022. febr. 7. 15:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, rossz témába tettem
2022. febr. 7. 15:37
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Háááttt. Ha neki az tetszik🤔

Én exem is extra túlsúlyos volt, ritka olyan kocsi volt amiben kényelmesen elfért. Nem is használta az én kocsimat. De nem is problémázott miatta, mert ha együtt mentünk , akkor értelem szerűen az ővét használtuk, mert abba fért el.

2022. febr. 7. 15:40
 3/20 anonim ***** válasza:
0%

Az első mondatodban megválaszoltad!

Nem ülhet be a kocsidba , ennyi!

2022. febr. 7. 15:43
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A te kocsid a te kényelmed, az övé a sajátja. Neki Smart-ban könnyebb a parkolás!
2022. febr. 7. 15:49
 5/20 A kérdező kommentje:
És az rendben van, hogy ha az enyém szerelőnél van, akkor én oldjam meg az utazást, mert az ő kocsijába csak ő fér be? És majd megyünk két útvonalon? Egyébként ez nem egy friss kapcsolat, ha nem együtt terveznénk a jövőt már évek óta, akkor nem szólnék bele
2022. febr. 7. 15:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Kis kocsi olcsóbb.

Engem se erdekelne a baratom ha en tartom fennt a kocsit es nem ő.

2022. febr. 7. 16:06
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Jól teszi, legalább most már kénytelen leszel végre lefogyni. Ha nem férsz be a kocsiba, akkor majd gyalogolsz.
2022. febr. 7. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne mehetnétek 22 útvonalon? Nyilván nem rendszeres, hogy a kocsid szerelőnél van, 1-2 évente megoldható.

Az meg ki sem derült, hogy egy kasszán vagytok -e! Lehet nincs pénze nagy kocsira.

2022. febr. 7. 16:09
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki ultimátumot, hogy ő sem ülhet a kocsidba!
2022. febr. 7. 16:14
 10/20 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy?

Milyen kocsit szeretne a barátnőd?

2022. febr. 7. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!