Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Szexeltetek már első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamureg kérdése:

Lányok. Szexeltetek már első randin ?

Figyelt kérdés
Ha igen mi vitt rá?
2022. febr. 7. 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Igen! Rendkivul uriember modjara viselkedett a férfi, és első randin Olaszorszagba vitt sétálni, pizzázni! Most a férjem 🙂
2022. febr. 7. 07:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem 2 ilyen esetem volt és nagyon élveztem mint férfi
2022. febr. 7. 07:32
 3/11 A kérdező kommentje:

1/2 Hm...

Szerencsés vagy.

Nekem férfi mivoltomra két ilyen élmény jutott, mindkettő évekig tartott de sajnos másokkal is elég volt 1 randija,talija...

Már nem hiszek az ilyesmiben :(

2022. febr. 7. 07:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Elvesztegetett évek voltak :(
2022. febr. 7. 07:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagy lett a csend...

Beadtam a vállópert !

Szia...

2022. febr. 7. 08:24
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Elsőn nem, csak másodikon, de akkor már hónapok óta chateltünk/telefonáltunk. Azóta is együtt vagyunk, ennek hat éve.
2022. febr. 7. 08:37
 7/11 anonim ***** válasza:
8%
Az én tapasztalatom az hogy kb 50%-ban csinálják. De amelyik ilyen az egyből offos és kiteszem a lakásból.
2022. febr. 7. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Annyira hangulatos volt, hogy úgy éreztem, azt bánnám meg, ha nem csinálnám.
2022. febr. 7. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
45%

Mi is a másodikon. Szintén heteken keresztül minden nap oldalakon át beszélgetünk éjszakába hajlóan, baromira megvolt az összhang köztünk és komfortosan éreztem magam vele nagyon.

Azóta már a vőlegényem, szóval nem volt rossz tipp. :D

2022. febr. 7. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
45%

Igen.

Reggelre volt megbeszélve a randi, kb 2 óra hosszára. Ebből lett egy egész napos program, és olyan hullámhosszon voltunk( vagyunk a mai napig) hogy megtörtént.

2022. febr. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!