Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál van esélye egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál van esélye egy olyan férfinak akinek nincs egója és nem ugrik egyből ha beszólnak neki?

Figyelt kérdés

És amolyan csendes harcos típus?

Vagy ezt gyengeségnek ítélik meg?

2022. febr. 3. 12:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%
Engem érdekel, ebben mi a harc.
2022. febr. 3. 13:25
 12/26 A kérdező kommentje:

10

De ki írt beszarit? Te értelmezted félre.

Ha nem megyek bele idióták játékába, idióta és felesleges játékokba végérvényben én nyertem mert megőriztem a nyugalmam, nem zökkentettek ki, nemde?

Hol az értékrend lányok?

2022. febr. 3. 14:35
 13/26 A kérdező kommentje:

4

“ Mitől csendes harcos, aki nem csinál semmit?“

Például mert tettlegességig nem fajulhat hiszen azt már bünteti a törvénykönyv. Ha pedig ott vagy vele egy szobában és kóstolgat te me nem reagálsz akkor vagy megunja vagy mérgében agyvérzést kap. Ígyis-úgyis te győztél.

A higgadtság a legnagyobb erő, nem a pattogás kiskakas módjára.

Csak hát a női értékrend megint, arra mennek ami a leglátványosabb, leghangosabb stb.

2022. febr. 3. 14:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem pattogni kell, egyszer határozottan elmondani, mi van. Nekem eddig ennyi elég volt.
2022. febr. 3. 14:45
 15/26 A kérdező kommentje:

14

Lol azt hiszed működik. Sok hely tele van szociopatákkal csak arra várnak, hogy belemenj egy idióta vitában, hogy folyamatosan lehessen kakaskodni, mert ők attól töltődnek fel, a konfliktusoktól.

Ha meg te nem vagy olyan aki a konfliktusoktól töltődik akkor egyszerűen kizárod őket, ez nagyon tudja bosszantani őket. És jó nézni.

2022. febr. 3. 14:54
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
A nincs egója nem egyenlő a csendes harcossal. Nekem a csendes harcosság sem jön be, az még rosszabb is, mint a kakaskodás, tiszta agresszív kismalac effektus / "puffog, de visszaszólni nem mer" típus. Az határozottan tetszik, ha annyira tisztában van a saját értékeivel, hogy a kakaskodást, beszólást teljes közönnyel viselje.
2022. febr. 3. 14:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Lol azt hiszed működik."

Nem hiszem, ebben élek.

2022. febr. 3. 14:58
 18/26 A kérdező kommentje:

17

Honnan írsz bhaszki? Valamelyik zárkából?

2022. febr. 3. 15:02
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszélsz?
2022. febr. 3. 15:03
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Hol élsz? Börtönben vagy? Van ott internet hozzáférés? Milyen a koszt?

2022. febr. 3. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!