Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolsz egy olyan fiúról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz egy olyan fiúról aki bénán ismerkedik?

Figyelt kérdés

Azok a fiúk nagyon gázosak akiken látszik az hogy nem csajozós típusok és bénán, félénken közelednek? Lassan halad az ismerkedésben, sokszor nem tud mit mondani, meg látszik rajta hogy izgul.

Ciki ha ilyen egy fiú?

Nekem nem volt barátnőm még, meg önbizalom hiányom is van mert nem tudom elhinni hogy én tetszhetek egy lánynak.

2022. febr. 2. 18:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Általában a lányok azokat a fiúkat szeretik akik rámenősek és hamar cselekednek.:(
2022. febr. 2. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Dolgozz az önbizalomhiányodon, a kisugárzásodon, mert ilyen beállítottsággal valóban nem leszel vonzó a nők körében.
2022. febr. 2. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

"sokszor nem tud mit mondani"

Ennek alapján én simán butának gondolnám. De az is gáz, ha ez azért van, mert leblokkol. Már amennyiben felnőtt emberről beszélünk, nem kamaszról.

2022. febr. 2. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
41%

Nezzel ki jol es mas nem szamit! Edzzel sokat,figyelj a kajara meg az oltozekedre.

Ha bejossz a csajnak,majdnem mindegy mit mondasz. Ne parazz ezen!!

2022. febr. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!