Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanács észrevétel ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanács észrevétel ez ügyben?

Figyelt kérdés

Két éve ért véget az utolsó kapcsolatom, azóta mondhatni elég sok lánnyal, nővel ismerkedtem randiztam és egyre jobban felépült bennem a sikerek által, hogy milyen nagy kan is vagyok, ami mint majd kiderül a sztoriból majdnem koppanáshoz és felsüléshez vezetett.

Szóval a munkahelyemre jött egy lány, akit mikor először megláttam még a szám is kinyílt, olyan nagyon szép volt.

Persze lehet, hogy másoknak nem ennyire az hanem csak simán szép, de az én ideálomat tökéletesen megtestesíti minden szinten.

Most így belegondolva nem változtatnék rajta semmit a külsejét tekintve és még az öltözködési stílusa és a haja is tetszik.

Viszont a gond.

Hogy mikor meglátom számomra is fura módon összeugrik a gyomrom és mire összekapom magam, hogy na most nem tökölöm el és megszólítom addigra késő és mosolyogva el is ment.

Ezt a részét 2 hét után legyőztem magamban mert ha egy nő ennyire elvarázsol, akkor nehogy már ne menjek oda, mikor csak 1x élünk. Főleg, hogy ő is ha meglát, mosolyog, igazgatja a haját.

Szóval tegnap, bár kiugrott a szívem úgy izgultam ami nekem is annyira fura volt hogy majdnem meghátráltam, szerintem még be is szédültem olyan pulzusom lehetett, de minden bátorságomat összeszedve odamentem hozzá egy nyitással...erre mosolygott, majd elkezdett oroszul beszélni:(

Nem kicsit lepett meg, hogy nem Magyar, de az első meglepetésem után váltottam Angolra, már ami a gyenge Angol tudásomból telt, de csak mosolygott és rázta a fejét.

Ekkor elővettem a mobilom és a fordítóba írtam be oroszul, hogy szia, hogy hívnak?

Szóval így sikerült meginnunk egy kv-t együtt, amiből kiderült, hogy orosz-ukrán-német tolmács és fordító, vagyis se magyarul se angolul nem beszél:(((

Holnap együtt ebédelünk, viszont azóta 1000 kérdés van a fejemben.

Mert ott van ilyen, hogy egy másik nyelvet megtanulni alapok szinten legalább 1 év, vagy pötyögtetni a telefonba állandóan az sem igazi, vagy talán még lehet venni ezt a fülbe tehető mikrofonos szinkronfordítót ami még eszembe jutott...

De igazából a lényeg, hogy ilyet, hogy pillangók ugrálnak a gyomromban egy nő látványától és mosolyától, a vele való találkozástól csak 1x éreztem, valamikor jó régen.

Ezért ez a kérdés is, mert ha ilyet tudott kiváltani bennem akkor egy nyelvi akadály sem akkora para, hogy jobban megismerjem, nem?

Mégis ott van most a fejemben a probléma, hogy csak fordítóval tudunk beszélgetni.

Tehát kiesnek a szóviccek, a gyors flörtök, kb minden, csak a kémia marad.

Mit gondolsz erről a helyzetről?

2022. febr. 2. 17:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Véletlen dobta fel nekem ezt a kérdést a gyakori és az egész nagyon tetszik, a kettősség ami az egészben végig ott van és amitől igazán emberi a sztori. Hogy érzelmileg nagyon is félénk vagy, de tettekben ugyanakkor meg határozott és célratörő. Fura pasi vagy. Hogy ha érzelmileg is megérint a csaj, egyből para meg agyalás van, majd a kisfiút, aki ott él benned, legyőzi a férfi aki meg célba ér. Viszont az előző oldalon leírt sztori nagyon tetszik, amikor 16 éves vagy. Ott a szüzességedet veszítetted el?:)
2022. márc. 23. 23:39
 22/25 A kérdező kommentje:

Igen 21 az volt az első.

És azért említettem meg példaként is, mert hatalmas emberismereti pont volt az a szitu az életemben.

Hogy kiderült a csók után , hogy ott egy másik ember, aki pont ugyanúgy mint én tele van kétségekkel, megfelelési kényszerrel, hiába adja elő a fölényt.

az csak színjáték.

De ez csak utána derült ki nekem, mikor a csók után összenéztünk.

És ez ösztönösen felébresztette bennem a férfit, mert egyértelmű volt, hogy irányítást vár, vagy hogy mi legyen most.

Én meg hiába nem tudtam semmit a gyakorlatban...lassan levettem a pólóját, kigomboltam a farmerját...levettem a bugyiját.

Közben láttam a zavarát, ahogy próbálja felmérni, hogy tetszik e nekem, megfelel-e nekem.

Én pedig nem magamon agyaltam tovább, hogy most mit csináljak, hanem tudtam, hogy meg kell erősítenem, így azt mondtam neki, hogy gyönyörű, ami nem volt nagyon nehéz, mert szép csaj volt.

Közben pedig belém hasított az illata, a bőre érintése és az, hogy erre hogyan reagál a testem.

2022. márc. 24. 23:53
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
elég régi kérdés, de most komolyan csak bennem merült fel hogy ez mekkora kamu?
2023. jan. 16. 21:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Megvan rá az esély, 23-as.
2023. jan. 16. 22:15
 25/25 anonim ***** válasza:
91%

szerintem 100% h kamu

eleve ha jön egy ilyen csaj a munkahelyedre és ennyire tetszik h még leszólítani is alig mered akkor puhatolódzol róla pár kollégánál, és ha nem a microsoftnál dolgozol mondjuk :D akkor valaki biztos vágni fogja hogy nem tud magyarul.

de ha ez nem is, akkor a köszönés... már abból is meglehet mondani hogy külföldi... vagy 2hétig csak elmentek egymás mellett köszönés nélkül?

ez a póló szagolgatósdi meg tipikus hollywoodi romantikus sztori elem. ki az isten csinál ilyet?

nem értem az itteni embereket.. csomószor tök valószerű kérdésekre mondják h kamu, itt meg kb mindenki becopta tövig a fantasyt :D

2023. jan. 16. 22:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!