Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tanács észrevétel ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanács észrevétel ez ügyben?

Figyelt kérdés

Két éve ért véget az utolsó kapcsolatom, azóta mondhatni elég sok lánnyal, nővel ismerkedtem randiztam és egyre jobban felépült bennem a sikerek által, hogy milyen nagy kan is vagyok, ami mint majd kiderül a sztoriból majdnem koppanáshoz és felsüléshez vezetett.

Szóval a munkahelyemre jött egy lány, akit mikor először megláttam még a szám is kinyílt, olyan nagyon szép volt.

Persze lehet, hogy másoknak nem ennyire az hanem csak simán szép, de az én ideálomat tökéletesen megtestesíti minden szinten.

Most így belegondolva nem változtatnék rajta semmit a külsejét tekintve és még az öltözködési stílusa és a haja is tetszik.

Viszont a gond.

Hogy mikor meglátom számomra is fura módon összeugrik a gyomrom és mire összekapom magam, hogy na most nem tökölöm el és megszólítom addigra késő és mosolyogva el is ment.

Ezt a részét 2 hét után legyőztem magamban mert ha egy nő ennyire elvarázsol, akkor nehogy már ne menjek oda, mikor csak 1x élünk. Főleg, hogy ő is ha meglát, mosolyog, igazgatja a haját.

Szóval tegnap, bár kiugrott a szívem úgy izgultam ami nekem is annyira fura volt hogy majdnem meghátráltam, szerintem még be is szédültem olyan pulzusom lehetett, de minden bátorságomat összeszedve odamentem hozzá egy nyitással...erre mosolygott, majd elkezdett oroszul beszélni:(

Nem kicsit lepett meg, hogy nem Magyar, de az első meglepetésem után váltottam Angolra, már ami a gyenge Angol tudásomból telt, de csak mosolygott és rázta a fejét.

Ekkor elővettem a mobilom és a fordítóba írtam be oroszul, hogy szia, hogy hívnak?

Szóval így sikerült meginnunk egy kv-t együtt, amiből kiderült, hogy orosz-ukrán-német tolmács és fordító, vagyis se magyarul se angolul nem beszél:(((

Holnap együtt ebédelünk, viszont azóta 1000 kérdés van a fejemben.

Mert ott van ilyen, hogy egy másik nyelvet megtanulni alapok szinten legalább 1 év, vagy pötyögtetni a telefonba állandóan az sem igazi, vagy talán még lehet venni ezt a fülbe tehető mikrofonos szinkronfordítót ami még eszembe jutott...

De igazából a lényeg, hogy ilyet, hogy pillangók ugrálnak a gyomromban egy nő látványától és mosolyától, a vele való találkozástól csak 1x éreztem, valamikor jó régen.

Ezért ez a kérdés is, mert ha ilyet tudott kiváltani bennem akkor egy nyelvi akadály sem akkora para, hogy jobban megismerjem, nem?

Mégis ott van most a fejemben a probléma, hogy csak fordítóval tudunk beszélgetni.

Tehát kiesnek a szóviccek, a gyors flörtök, kb minden, csak a kémia marad.

Mit gondolsz erről a helyzetről?

2022. febr. 2. 17:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Az igen:) Te egy kujon vagy kérdező, de nagyon érdekesnek tartom, hogy ennyire erősen megéled az érzéseidet ezekben a helyzetekben, ennyire figyeled a partnered testbeszédét, reakcióit és utána jól össze is tudod foglalni a helyzetet, cseppet sem szégyellve a kétségeidet. Igazából ijesztő is valahol, hogy valaki ennyire leolvassa a másikat és matek alapon tudja, ha megteszi x dolgot, akkor biztosan y eredmény fog következni. Nem láttam még az oldalon ilyet, főleg nem pasitól. Viszont a korizást nem értem. Miért korizni mentél vele, amikor te nem tudsz és abból várhatóan ügyetlenkedés lesz részedről?
2022. febr. 8. 10:56
 12/25 A kérdező kommentje:

A korizásnak 2 oka van.

Az egyiket elárulom.

Egy élethelyzettel mutatnám be.

Mész az utcán, elérsz a sarokra, fordulnál be és hirtelen ott terem valaki, aki a másik irányba megy éppen.

Egyszer egy kisfiú fut neked a semmiből, amitől elmosolyodsz, megborzolod a haját majd annyit mondasz-Lassabban te csibész!

Máskor egy nőtársad terem ott a semmiből és akkor életkor szerint eldöntitek, hogy ki enged el kit.

Viszont ha én termek ott, akkor az emberek testét nemtől függetlenül elönti az adrenalin, kitágul a pupillájuk és ha ki tudnak nyögni valamit az ez-Jesszusom! A szívbajt kaptam.

Magas vagyok, izmos, jóképűnek tartom magam, de nem szépfiú mert ahhoz túl férfias az arcom.

Valamint bizalomgerjesztőnek sem mondanám a kisugárzásom, mert magamnak való vagyok, az a típus, hogy messziről látod, hogy teljesen jól elvan és csak akkor szólj hozzá, ha az elengedhetetlen, mert nem kíváncsi rád.

Ilyen vagyok, egészen fiatalon elfogadtam és kedvelem így magam.

És ha valaki felkelti az érdeklődésem, ezt az első benyomást kell tompítanom egy olyan helyzettel, amiben nyíltan megmutatom, hogy nincsen mitől tartani.

A másik fél pedig egy komfortos helyzetben lesz-amibe végülis én helyezem-mert ő ért az adott cselekvéshez és mentor szerepben tetszeleghet felettem, amitől még inkább komfortosan, biztonságban érzi magát, a helyzet irányítójának.

Ezen kívül korizás közben ha az egyik fél nem tud, akkor a másikat tartani kell időnként, fogni a kezét, tehát haladunk egyre beljebb az intim szférába, ami tovább töri a jeget ha van.

És e miatt alakul ki az a szitu, hogy a nő arra számít, hogy a macsó majd előadja a nagymenőt, e helyett figyelmesség...sőt néha ügyetlenség jön, amitől egyre jobban úgy érzi, hogy ő a helyzet irányítója, ami egyenes út a kicsit nagyképű csókváró nézéséhez:)

2022. febr. 11. 00:01
 13/25 anonim ***** válasza:
Woooooooooow de jo sztor
2022. febr. 27. 17:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Sztori*
2022. febr. 27. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És azóta mi a helyzet kérdező?:)
2022. febr. 27. 19:42
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon jó alakul:)

Vettem egy ilyen fordítógépet, ami olyasmi, mint egy hallókészülék és akkor szinkronban fordít.

És az is egészen csodálatos, hogy ennyire erősen viszonozza az érzéseimet.

Meg az egyik válaszoló írta a kémiát...

Szóval egyik nap zuhanyoztam, utána mentem be a nappaliba amit ő nem vett észre mivel a levetett pólómat szorította az arcára éppen, be volt hunyva a szeme, olyan élvezettel szívta be a szagom:)

Halkan, fülig érő szájjal, pucéron az ajtónak dőlve meg is kérdeztem-Igazi férfi szagom van mi?

Fülig elvörösödött, aztán hozzám vágta a pólót és le akart bírózni.

Utána mondtam neki, hogy én is imádom a szagát:)

Ami nagyon furcsa, hogy egész éjszaka tudok úgy aludni, hogy hozzám van bújva.

Sőt igénylem, hogy fészkelje be magát kis kiflibe.

Volt egyszer az első együtt alvások egyikénél, hogy elzsibbadt a karom és felemeltem, de a karom után nyúlt és visszatette magára, majd rátette a kézfejemre a kezét, hogy ne tudjam felemelni:D

Ez csak azért érdekes, mert ha nő aludt nálam, vagy előző kapcsolataim többségében valahol terhes volt nekem mindig az együtt alvás.

Vele viszont nem is tudom másképp elképzelni.

Egyik vasárnap is kelt volna fel, hogy megy, én meg mondtam neki, hogy sehova nem mész.

Nevetett és mondta, hogy de kell neki tiszta bugyi zokni, ruhák...

Mondtam, hogy ott a mosógép.

De hogy akkor meztelenül fog járkálni amíg szárad?

Aztán mondtam, hogy rendben, akkor átmegyünk hozzád, összepakoljuk a cuccot és áthozzuk ide.

Ő meg nagyon komolyan a szemembe nézett és azt kérdezte-Miért mondod ezt?

Én pedig megmondtam őszintén, hogy azért, mert nem kapok levegőt se nélküle. Utána olyan szenvedélyesen csókolt meg, mint még sose.

Szóval félig már velem lakik azóta.

A kislányomat is bemutattam neki, olyankor a kislányom fülében van a fordító...és az első csaj ő a sok közül, akivel nevet és kacag a gyerekem, meg tréfákat eszelnek ki ellenem, amin együtt nevetnek.

Vagy ha sétálunk, közértbe megyünk, akkor teljes természetességgel nyúl a lányom az ő keze után ugyanúgy, ahogy az enyém után.

Szóval...odavagyok érte és eddig nincsen semmi fura, kellemetlen dolga sem, ami miatt be szoktam vágni a hátraarcot.

2022. márc. 2. 16:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Tiszta Hollywoodi sztori:))
2022. márc. 2. 18:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked :D

Sok szerencsét kérdező

2022. márc. 2. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hogyan néz ki egy ilyen szép orosz csaj? Hogyan kell elképzelni?😊
2022. márc. 14. 01:46
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem tipikus orosz a kinézete, mert nem ilyen kerek arcú enyhe mongol beütéssel mint az orosz nők.

Ő inkàbb néz ki ilyen cseh talán lengyel szépségnek, mert szőke, kék szemű, egyenes orrú, vékony csontú fehér bőrű.

Am erről jut eszembe, hogy ő az első nőm akinek jól áll hogy szép fehér bőre van.

Mert régen mindig vettem szolibérletet a nőimnek, hogy ne legyenek már sápadtak szürkék.

Neki nem kell mert ő nem sápadt.

De valamelyik nap néztük az egyik kedvenc vígjàtékomat az a címe-szexmisszió-.

Kb 40 éves film de a mai napig röhögök rajta annyira jó 😆

És van benne az egyik főszereplő Lamia Reno.

Ő hasonlít rá.

Am elég fura visszatérő elem ez az életemben, hogy a barna fekete haj tetszik barna szemmel, lebarnult bőrrel a nőn alapesetben, aztán többségében mégis mindig szöszi kékszeműm lett ☺

2022. márc. 14. 13:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!