Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes felregisztrálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes felregisztrálni komolyabb társkeresőre?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, egy éve lett vége komoly kapcsolatomnak, azóta Tinderen ismerkedtem vagy élőben.

Tinderről volt is egy pár hónapos távkapcsolatom, meg ilyen pár randis ismerkedések, de sajnos semmi komoly.

Én már családra, egy komoly társra vágyom, hol van erre esély, hol ismerkedjek??

Hol vannak a komoly szándékú, értelmes férfiak?

Keveset járok el sajnos szórakozni, 2 helyen dolgozom, jogsizom és tanulok is jelenleg.

2022. febr. 2. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor te nem akarsz ismerkedni, így mindegy hova regisztrálsz.

Senki nem kérdezte miért vagy fent a gyakorin, de neked alapból nem jó ha itt érdeklődik valaki. Nem mindegy, hogy itt jön szembe a nagy ő, vagy egy másik oldalon, amelyről fogalmad nincs? De olyantól várod az ajánlást, aki itt van?

Bocsi ha rosszul estek szavaim.

2022. febr. 2. 22:01
 12/16 A kérdező kommentje:

A 9est úgy értettem, hogy arra írja, hogy ismerkedni van fent 😅

Plusz kaptam privát üzeneteket is.

Amúgy lehet igazad van, nagy csalódás után még nem vagyok annyira nyitott, inkább hagyom még egy ideig a pasizást 🙂

2022. febr. 2. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ne hagyd, de ne is törekedj rá, és majd megfogsz lepődni, de amikor nem is akarod, amikor nem is készülsz rá, majd akkor fog jönni.

Éld az életed ahogy eddig, és majd jön ha ott lesz az ideje.

A netes dolgok sajnos nagyon ritkán jönnek be.

Te még fiatal vagy és szép.

/Gondolom én./

Bízd magad az élet sodrására.

2022. febr. 4. 00:37
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm ♥️
2022. febr. 4. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Próbáld meg.

Távkapcsolatod velem is lehet. Idősebb vagyok, de 1000 kilométernél nem releváns.

"Én gyakorin nem ismerkedni vagyok fent " Aha...

Úri nő nem ismerkedik GY.K-n, utcán, társkeresőn, munkahelyen, strandon, uszodában, színházban. Nem jár egyedül szórakozóhelyre. Úri nőnek bemutatnak egy jó partyt.

2022. febr. 18. 11:02
 16/16 A kérdező kommentje:
15..gyakorin fent vagyok már vagy 10 éve, azért, mert itt anonim feltehetek olyan kérdéseket, amiket amúgy nem biztos, hogy mernék 😄
2022. febr. 23. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!