Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet mesterséges úton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet mesterséges úton rekedtté tenné a hangod?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem a lányok sokkal szívesebben kommunikálnak velem amikor be vagyok rekedve és érces a hangom.

Milyen taktikák vannak erre?

Amire én gondoltam:

Fagyi

Jégpálya

Télen kint tartózkodás

Mik vannak még?

2022. febr. 1. 11:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

menj valami ordibálós helyre. nekem bulik után másnap mindig sokkal mélyebb. a sok alkohol is valamelyest mélyíti.

kevés alvás után szintén

2022. febr. 1. 12:26
 12/18 A kérdező kommentje:

6

“minél erősebben, izzadva próbálj megfelelni a nőknek, úgy tudom, az bejön nekik”

De most mit csináljak bársonyos kedves hanggal menjek oda valamelyikhez beszélgetni? Még elzavar a pitshába amit nem szeretnék. Nyilván sértésnek veszik ha úgy odamersz menni, hogy semmi alfásan kiemelkedő nincs rajtad, olyan hólapát áll vagy széles izmos vállak, vagy hang. Valami csak kel ami megfogja a csajt, a semmiért nem fognak leállni veled dumálni, ki kell tűnnöd valamivel a tömegből (mint a páváknál) mégha nem is a te vonalad az, másképp utód nélkül hagyod el a Földet.

2022. febr. 1. 14:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jééééég dupla whiskeyvel....

[link]

37F incel

2022. febr. 1. 14:26
 14/18 A kérdező kommentje:

10

“Sztem szurjal tesztoszteront a seggedbe, gyurasba is segit meg a hangod is melyebb lesz..”

Ez talán a legjobb ötlet mert természetesen mély hangod lesz plusz más jegyeid is férfiasabbak lesznek, izmosabb leszel, bátrabb-bunkóbb, szőrősebb stb. Így megtöbbszöröződik az esélyed a nőknél.

Kollégám 50-es faszi és tesztón van és kb 6-szor sikeresebb a nőknél mint én 30 évesen . Megáll az ész.

2022. febr. 1. 14:26
 15/18 A kérdező kommentje:

13

Basszus ez a csávó hány fiatal pitshát megdönthetett ezzel a hangjával. Az élet nem fer :)

2022. febr. 1. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
A gégerák szexi.👌
2022. febr. 1. 14:34
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Nem hosszú távú kapcsolat max szexkapcsolat.

2022. febr. 1. 15:06
 18/18 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb kiabálni pár percig, de hangszálaidnak ez rossz
2022. febr. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!