Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Huszonéves nőknek a 40 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Isti22 kérdése:

Huszonéves nőknek a 40 év lélektani határ egy férfinál?

Figyelt kérdés

Tehát huszonéves nőként sokkal könnyebben összejönnél egy 39 éves férfival, mint egy 40 évessel?

27 évesen bevállalnál egy 39 éves férfit, de 28 évesen egy 40 éves férfit már nem?

2022. jan. 31. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem inkább 35, afölött már nagyon elrusnyulnak a fèrfiak.
2022. jan. 31. 17:09
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

11. A nőkről nem is beszélve! Tragédia hogy néznek ki. Én végignéztem imént a 35-től 50-ig női kategóriát egy társkeresőn, aztán konstatáltam ha nem lennék házas, akkor inkább maradnék egyedül. Konkrétan fel sem állna rájuk. Ha meg talán van egy valahogy kinéző köztük, arra meg az összes pasi ráhajt 20-70 éves korig! :D

Ezzel a témával meg az a baj, hogy azok a nők akik most fölényesen, magas lóról beszélnek, egyszer lesznek ők is ilyen korosztály. A nőknél a szépség extra gyorsan elillan.

2022. jan. 31. 17:14
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Tudom utolsó, Magyarországon a fèrfiak jobban nèznek ki mint a nők. Ezt mindenki tudja, aki gyakorizik :D
2022. jan. 31. 17:20
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Társkeresőn nem is a top kategória van fent egyik nemből se, ezt tegyük hozzá.
2022. jan. 31. 17:23
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

"Röhögsz rajtuk. "

Igen, amikor a lányuk korabeli nőknél próbálkoznak. Szánalmas. És te beszélsz rosszindulatról? Mikor te rinyálsz, hogy öregnek néznek, mikor a saját korosztályotokat lejárt szavatosságúnak nevezitek? Persze, csak ha nő az illető. Az rendben van a kis fejetekben, mert nektek jár a 20 éves punci.

2022. jan. 31. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:
23%

27 évesen 44 éves férfival jártam. Most 37 vagyok és 53 évessel járok.

Nem nagyon érdekel/érdekelt mások véleménye.

2022. jan. 31. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
13%
15. Ez a te kényszerképzeted. A lejárt szavatosságú férfiak meg a ti fejetekben pattant ki, nézz szét a 40-es nők körében kiket keresnek. 25-35 éves srácokat. Még mielőtt annyira odavagy a nemedért. Meg nézd már meg őket. Én pl. nem panaszkodom a külsőmre, feszek, szálkás testem van még mindig, nem kopaszodom, adok magamra. Oké, a genetikám is ilyen.
2022. jan. 31. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nevetséges az is, aki azt mondja 5 év. Én 28 éves férfi vagyok és állandóan 21-22 évesnek néznek azok, akik újonnan ismernek meg, annyira kölyökképem/baba arcom van, illetve életmóddal is jól tartom magam. A barátnőm 21 éves. Egyáltalán nem vagyunk más életszakaszban, mert én későn érő típus voltam és 25 felett kezdtem csak igazán felnőni és fiúból férfivá válni.
2022. jan. 31. 19:50
 19/21 anonim ***** válasza:
27%

26 évesen jöttem össze az akkor 42 éves párommal. Az első beszélgetésünk alatt közölte, hogy hany éves, bár nem néztem ennyinek, de azért nyilván a fellépéséből lejött, hogy tapasztalt férfi.

Mostmár a férjem és gyerekem édesapja. A szex soha nem volt ilyen jó és gyakori, mint vele. 4 éve vagyunk együtt.

Előző párommal 11 év volt a korkulonbseg. Sosem vonzottak a velem egyidosek. Én férfinak azt tudom tekinteni, aki magabiztos, tapasztalt, életrevalo, ért sokmindenhez, határozott és fel tudok rá nézni azért, ahogy viselkedik, amiket megélt.

Ulyen biztos van a korosztalyomban is, de én még nem találkoztam ilyennel.

Szóval részemről a nagyobb korkulonbseg a vonzó és ami működik.

2022. jan. 31. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Én harmincasként sem jönnék össze egy negyvenessel. :D

Húszasként húszonévesekkel akartam összejönni. Most harmincasként, harmincasokkal. Majd ha elérem a negyvenet, akkor jöhetnek a negyvenesek.

Nem is értem, hogy egy negyvenes miért nem a saját korosztályában válogat, mi a fenét akar azoktól, akik már a koruk szerint a gyerekei lehetnének!!

2022. febr. 1. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!