Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen kapcsolatnak mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen kapcsolatnak mik lehetnek a hátrányai?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel ősszel ismerkedtem meg közös barátok által.

Érdekes ember, nagyon jókat beszélgetünk, értelmes is (jogász). Külsőre sem rossz, a stílusában mindig van valami elegancia, még úgy is, ha csak egy sima baráti sütögetésen vagyunk.

Viszont 45 éves múlt... Én pedig most leszek 20 éves. Érdeklődik irántam, de nem ugyanazt szeretnénk az élettől. Ő nem akar családot, tökéletesen elég neki az, ha van mellette egy nő, aki figyel rá, akivel beszélgethet, utazhat, együtt lehet. Én azért 10-12 év múlva már szeretnék férjet, gyereket esetleg.

A barátnőim szerint hagynom kéne, hogy legalább egy ideig-óráig legyen közöttünk valami, még ha nem is felvállalt kapcsolat. Mert hogy ő kapcsolatban a tenyerén hordozza a nőket, lesi a kívánságaikat és hogy az utóbbi években két kapcsolata volt, az egyik 3 éves, a másik 4 és mind a kettőnek azért lett vége, mert a nők gyereket akartak, eljegyzésre vártak, ő meg elmondta, hogy erre nála ne várjanak.

Jelenleg komolyat én sem akarok senkitől, de így eljátszva a gondolattal nem lenne rossz valaki, akivel lehet utazgatni, programokat szervezni, segít az egyetemmel kapcsolatos dolgaimban, és a szex is jó... De nem tudom, belevágjak-e, mert mi lesz, ha egy idő után én is szeretnék vele komolyan tervezni? Szerintetek érdemes lenne adni egy esélyt ennek?

2022. jan. 30. 15:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
soha nem lesz komoly ekkora korkülönbséggel. 20 év múlva még csak 40 éves nő leszel ő meg megy nyugdíjba...
2022. jan. 30. 15:20
 2/30 anonim ***** válasza:
27%
Én belemennék de az én vagyok
2022. jan. 30. 15:23
 3/30 Noren1989 ***** válasza:
17%

Szóval a nagy kérdés, hogy legyél-e cukorbabi, szimpàtiàval...

Figyelj, még jó helyekre beprotezsàlhat melóra is.

Ha ez neked erkölcsileg büdös, akkor sajnos rossz hírem van: még sokra viheted, tisztességben.

2022. jan. 30. 15:25
 4/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a tisztesség nem szponzorálja bőkezűen az életet.
2022. jan. 30. 15:30
 5/30 anonim ***** válasza:
84%
Apád lehetne, csak 19 éves vagy, seggeden a tojáshéj. Mi közös témátok van? Az egyetemmel nem fog segíteni, neki olyan nő kell, aki ráér, nem tanul, vizsgái vannak. Az egyértelmű, hogy nem keres tartós kapcsolatot, csak szórakozik, neked nincs pénzed utazgatni, ő meg nem biztos, hogy finanszírozná a te részed is.
2022. jan. 30. 15:31
 6/30 anonim ***** válasza:
85%

"Az a baj, hogy a tisztesség nem szponzorálja bőkezűen az életet."

Mindig megnevettet, amikor valaki fiatalon már beáll ebbe a coelho-i bölcselkedős sorba, pedig én sem vagyok sokkal idősebb nálad. :D Esetleg a munka + tanulás kombit próbáltad? Talpraesetteknek már másod/harmadévben jönnek reális lehetőségek. :DDD

2022. jan. 30. 15:33
 7/30 anonim válasza:
100%

Én nem mennék bele, egy idő után beleszertetsz és arról fog szólni a kapcsolat, hogy te lépnél egy szintet, de ő pedig nem. Aztán reménykedni fogsz , hogy hátha miattad változni fog.

Majd igy mennek a hónapok évek az életetből.

Mert ő csak élvezi az életet semmi felelősség.

2022. jan. 30. 15:33
 8/30 A kérdező kommentje:

Vizsgaidőszak 2x van az évben, nem végig... És már most is segített, pedig akkor a beszélgetésen kívül semmi más nem történt közöttünk.

"ő meg nem biztos, hogy finanszírozná a te részed is."

De, biztos.:D

2022. jan. 30. 15:41
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóval csak ezért jönnél vele össze? Vagy főként ezért?

Mert akkor ezt tisztázd vele előre.

Ha meg alapból is tetszik és elkezdtél érezni iránta akkor meg te tudod, te érzed. De nem ez jön le a soraidból.

2022. jan. 30. 15:49
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
8-as Akkor hajrá, szponzoráljon, legyél vele boldog.
2022. jan. 30. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!