Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randizás fázisában hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randizás fázisában hogyan derited ki, hogy a lánynál hol a határ az ágyban?

Figyelt kérdés

Ha egyből azzal inditasz, hogy szeret e szopni, vagy hogy a szájába engedi e az anyagot akkor lehet hogy lepattint mert azt gondolja hogy csak a szex érdekel. De ha meg késobb kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan akkor meg egy rakás időt elvesztegettél addigra és olyannal randiztál akivel nem egyeznek a szexualis szokásaitok, vágyaitok.

Vannak nők akik nem szeretnek oralozni vagy pl nem akarnak tablettat szedni es nehany ferfi pedig nem szereti a gumiban a szexet. De vannak nők akik alapbol tablettát szednek más okok miatt is(pl enyhébb menstruáció miatt)

Ezeket megbeszélitek az első 1-2 randin?

Nők véleményét is várom a témával kapcsolatban.

2022. jan. 29. 19:56
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
94%

Miva?

Nem, így el se jutunk az àgyig...

2022. jan. 29. 20:03
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Napi kitalált kérdés.
2022. jan. 29. 20:05
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

"De ha meg késobb kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan "

Ezer más dolog is kiderülhet később, ami miatt nem maradtok együtt.

2022. jan. 29. 20:20
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez vicc?:)
2022. jan. 29. 20:20
 5/14 Noren1989 ***** válasza:
77%
Mi màs lehetne?
2022. jan. 29. 20:26
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Ki engedné a szájába rögtön, meg a dugást gumi nélkül? Oké, költői kérdés, tudom, mert vannak ilyenek. Nos, én nem vagyok ilyen szutyok.

Gondolom valami incelféle vagy, hogy ennyire homály neked az ismerkedés egy lánnyal.

Amúgy én 20 éves korom előtt, kb 18-tól egy kb másfél évig szedtem tablettát más probléma miatt, soha senkinek nem mondtam meg. Gumit húzol fiúka, nem ismerlek eléggé.

2022. jan. 29. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Ezeket kizart h megbeszeljem egy kvazi vadidegen pasival.

1. Nem szedhetek hormonalis cuccot. Szerencsere. Bar amugy sem szednek.

2. Alap h a pasi gumit huz! Nem csak a terhesseg miatt hanem a nemi betegsegek miatt is. Vagy hozol egy teljes koru std tesztet. En minden exem utan csinaltatok.

3. Honnan tudod h TE megfelelsz e nekem szexualisan???

4. Alap h az ismerkedesi szakaszban elobb a csajt/pasit ismerjuk meg a szemelyiseget. Nem az h lenyeli e...

Amugy ez alapjan nalam buktal

Ulj le kezd ujra.

2022. jan. 29. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2022. jan. 29. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyébként nem lenne baj, ha ez első randin kiderülne, pont mert alacsony a libidóm, és nem vagyok bevállalós, és inkább nem akarnék ilyen emberrel a csókig sem eljutni.
2022. jan. 29. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

"akkor lehet hogy lepattint mert azt gondolja hogy csak a szex érdekel."

Mert láthatóan téged csak az érdekel. Nem érdekel téged az ő egészsége, komfortzónája, csak a saját farkad meg hova menjen a cucc. Van sejtésed róla, mennyi kórokozót passzolgatsz a partnereid között tünetmentesen? Van fogalmad arról, mennyire káros a hormonális fogamzásgátló a női szervezetre?

Ebből az egészből az jön le, hogy csak a saját kielégülésed érdekel és ilyen szinten nem vagy tisztában a dolgokkal, energiát sem akarsz abba tenni, hogy megismerd a partneredet, így nem csoda ha arra a következtetésre jut, hogy önző vagy és csak saját magad érdekel, őt lesz.rod. Majd ha szüli a gyereketeket, akkor is csak követelőzöl, hogy megkapd a napi adagodat?

Amúgy meg ha nem csak magaddal törődnél, hanem energiát tennél abba, hogy ténylegesen megismerd a másikat, rájönnél, hogy csomó minden kiderül az ágy előtt a partner szexualitásáról. Már egy csók is sok mindenről árulkodik, vagy egy tánc, az általános nyitottsága, gesztusai. Ha beszélgetsz vele a világról, abból is lejön, mik számára a tabuk, mennyire nyitott, kísérletező. És bizony neki is lehetnek elvárásai, igényei, de nem látom, hogy azon aggódnál, hogy vajon neki megfelel-e, amit te nyújtasz.

2022. jan. 29. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!