Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erről a férfitípusról?

Figyelt kérdés
38 éves, (saját) panelban élő, 3 éve egyedülálló férfi, jogsi nélkül, viszonylag jó fizetéssel (258 nettó+cafeteria), kicsit geek, de társasági életet élő, humoros, viszonylag jó képű ( de kopasz), átlagos (de inkább masszívabb, kicsit mackós) testalkattal. Szerintetek milyen típusú nőknél lenne esélye egy ilyen fickónak?
2022. jan. 29. 15:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
26%

:D

Emma meg Marcsi. Kb. össze is foglaltam. Nézzél már szét egy társkeresőn milyen pasik vannak! Akár külsőre, akár egzisztenciára. Te kb. tarthatnán a gyertyát neki, miközben a létező összes nőt rommá dugja. Amilyen te vagy, abból Dunát lehetne rekeszteni. Ne gondold hogy egy pénztáro, pultos, szoláriumban dolgozó nőnél majd jó leszel. Azoknak is bőven magasabban van a léc.

Akkor figyelj! Én 184/88 vagyok, sportos. Diplomás, saját lakás, autó, hitel nincs. 600EFt nettó + caffeteria. Egyedül élek, teljesen független vagyok. Majd el felejtettem, van motorom is. Ezzek a csomaggal sem találok nőt. Ezt úgy értsd, hogy egy tesco-s csaj kezdett el fikázni hogy tulajdonképpen neki az elképzeléseibe én nem férek bele, ugyanis ő ennél többet akar. Mi van??? Mit akar többet? Egy vicc a jelenlegi ember piac. Akkor van esélyed, ha nem a neten meg a fos appokkal próbálkozol.

A virtuális térben kb. Ronaldo a beugró szint. Figyelj, elmondják a nők, hogy ők bizony elvannak egyedül is, ők a tökéletesre vágynak. Ami 10 éve még vágyálom volt a nőknél, az ma már a belépő szintet sem üti meg.

Haver! Ha jót akarsz, holnaptól egy fullos külsejű plasztikai sebész leszel magán praxissal, monaco-i nyaralóval, jachttal. Akkor talán egy cipőbolti pénztáros visszaír hogy adna egy esélyt, csak el ne hibázd.

2022. jan. 29. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Azzal egyetértek hogy felejtős a netes társkeresés.
2022. jan. 29. 16:09
 3/19 anonim ***** válasza:
21%
A minap leveleztem egy nővel, akivel jól is alakultak a dolgok. Őszintén megmondta hogy nagyon szívesen találkozna velem. Aztán egy téma kapcsán kicsúszott a számon, hogy nincs saját lakásom. Na azóta nem is válaszolt. Szó nélkül eltűnt.
2022. jan. 29. 16:12
 4/19 anonim ***** válasza:
33%

HM ebben igazad van. Én jó kiállású 33 srác vagyok, edzek, önellátó vagyok, egyedül élek, jokepu vagyok, jól keresek, van saját új autóm, van egzisztenciám.

A mai nőknek ez sem elég. Én igazából akit lehet megdugok már bele fáradtan ebbe a megfelelési kenyszeresdibe meg a feleslegesen eltöltött vacsorákra amiben a csaj degeszre eszi magát koktél rakkal, aztán közli hogy neki van egy színt...😂😂😂 Persze

Ha normális vagy a nőkkel akkor hülyének néznek, mióta kicsit kocsogebb vagyok velük nincs ilyen gondom.

Kérdező szerintem ne a neten probalkozz hanem személyesen. Felesleges idő pazarlás a netes társkeresés.

Pacsi

2022. jan. 29. 16:13
 5/19 anonim ***** válasza:
33%

Ha autókkal tudnám illusztrálni, akkor régen az emberek örültek egy kétütemű trabinak is. Ma meg már ezer extrával ellátott autót is fikáznak.

Na most akkor vonatkoztasd magadra az autós hasonlatot.

2022. jan. 29. 16:14
 6/19 anonim ***** válasza:
57%

1.-re ne hallgass!

Incel, beakar húzni a csőbe!

Nyugodtan keresgélj társkeresőkön, szebbnél szebb lányok várnak.

2022. jan. 29. 16:14
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

"Aztán egy téma kapcsán kicsúszott a számon, hogy nincs saját lakásom."

Mi volt a téma?

2022. jan. 29. 16:19
 8/19 anonim ***** válasza:
34%

Na igen, elmennek veled találkozni (már az is csoda). Ez nekik csak egy szabadidős program, igazából nem is gondolják komolyan. Szerintem minden napra jut nekik egy pasi akivel elmennek valahová. Majd a randi végén már érezteti veled hogy ne tovább, részéről ennyi volt a "program".

Eleve nem is keresnek senkit, csak szórakozásból csinálják. Mondjuk úgy a 90%. Ami fontos, hogy ne érezzék rajtad hogy kapcsolatot akarsz. Nyugodtan rá is kérdezhetsz a szexre, semmi veszíteni való nincs. Ha igent mond nyertél, ha nem hozod fel, akkor se szex, se kapcsolat.

A net már halott vidék, én azon is csodálkozom hogy van férfi aki még ott próbálkozik!

2022. jan. 29. 16:19
 9/19 anonim ***** válasza:
6. Csípem a humorod! :D
2022. jan. 29. 16:20
 10/19 anonim ***** válasza:

#1: Szinte az összes átlagos férfi ismerősömnek van barátnője, párja. Úgy látszik, veled más a probléma. Tudod, nem ám csak a pénz és kinézet számít.

Nézz már szét az utcán. Tele van átlagos párokkal. Biztos ellenszenves a modorod, rossz a kisugárzásod.

2022. jan. 29. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!