Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők! Mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők! Mennyire érdekel az hogy a fiú hogy áll anyagilag?

Figyelt kérdés
Pozitív dolog ha jó módú? Szívesebben összejössz egy olyan fiúval akinek van lakása mint aki albérletben lakik?
2022. jan. 29. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

10. Én 28 éves vagyok. 19 éves korom óta nem élek otthon a szüleimmel, közben pedig megtanultam magamra főzni (napi fél-1 órát vagyok a konyhában), takarítani, mosni. Pénzügyileg tudatos is vagyok, nem tudom ismered-e de kb. 20 éves koromtól kezdve olvastam a kiszámoló blogot például.

Na azt tapasztalom, hogy ezek a dolgok, amiket te és én felsoroltunk egyáltalán nem érdeklik a nőket ismerkedéskor és nem veszik számításba ezeket, vagy maximum csak ilyen 20. vagy 50. dologként lehet ott a fejükben egy férfival kapcsolatban.

2022. jan. 29. 09:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az jobban érdekel, hogy hogy gondolkodik az anyagiakról. Nem lennék olyannal, aki nem elég intelligens ahhoz, hogy jól bánjon a pénzzel. Ebbe a kritériumba beletartozik az is, hogy nem akar párkapcsolatot vásárolni magának és az általa választott partnerből is többet néz ki ennél
2022. jan. 29. 09:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11, pedig ezek fontos dolgok. Ugyanakkor nem fontosabbak mint sok egyéb.

Úgy fogalmaznék, hogy az, ha valaki eszetlenül szórja a pénzt, a buli a legfontosabb, előbb vesz egy új tévét, mint, hogy kiszámolná egyáltalán bele fér-e a keretbe, így a hónap végén koplal, stb. fogalma sincs mennyből él egy hónapban, vagy tipikusan "ötlete sincs hova fogyott el a fizetése" egyértelműen kizáró ok. Ahogy az is, ha még életében nem élt egyedül és hozzászokott, hogy csak úgy terem az étel a hűtőben, fogalma nincs mik az alap dolgok, amik kellenek, akár étel, akár takarító szer, akár egyéb, soha nem fogott még söprűt, nem ismeri a mosógépet stb.

Ugyanakkor önmagában az, hogy tudatos, rendszerezett, önellátó valaki, még kevés ahhoz, hogy összejöjjek vele. Mert kell még kis millió egyező pont.

De én is azt látom a környezetemben, hogy ez kevesebb embernek ennyire fontos, mint ahány utólag jön rá, hogy erre figyelni kellett volna. Vagy épp két olyan jön össze aki, mint sült ha a szatyorba eléldegél mindennemű tudatosság nélkül, de nem értik miért nem haladnak, miért hónapról, hónapra tengődnek.

De, jellemzően idősebb korra jön a rutin és jobban figyelnek erre a nők és szerintem idővel a férfiak is. Bár közülük kevesebben látom ezt a fajta érdeklődést. Pedig, ha két ló húzza a szekeret jobban halad, mintha egy küszködik a másik meg csak téblábol, esetleg kifejezetten ellen dolgozik.

2022. jan. 29. 10:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 igazából én semmi rosszat nem látok abban, ha egy szülő támogatja a gyerekét ilyesmivel. Egyik lakással rendelkező ismerősöm sem veri magát a szülei pénzére, hanem megbecsülik, amit kaptak. Én is vennék a gyerekemnek és a szüleim is nekem, ha megtehetnék.
2022. jan. 29. 10:27
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
14. Nem erről van szó, hanem amikor lenézi azokat (párválasztáskor), aki nem született olyan szerencsés családba, mint ő.
2022. jan. 29. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem várom el, hogy lakása, autója legyen, de jó, hogyha tud bánni a pénzzel és dolgozni is akar. Pl én szeretnék sokat utazgatni, amire gyűjtök és nyilván ha együtt megyünk, akkor a saját részét fizetnie kéne. Ezért jó, hogyha azért nem olyan szegény, hogy be férjen bele pár olcsóbb utazás, éttermezés stb. De nem az anyagiak fontosak nekem elsősorban.
2022. jan. 29. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:
28%
Engem soha nem érdekelt. A pènzes ámde pszichopata pasimat cseréltem le normàlis de csóróra. Nem az a fontos, hogy a pasi jól keressen, hanem, hogy én.
2022. jan. 29. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem "fiú" hogy áll anyagilag, hanem a férfi. Ha "fiúról" van szó, akkor nyilvánvalóan a családi hátteret nézi a csaj, ha "férfiról" akkor a keresetét. Persze ha van egy kis esze a csajnak akkor a "fiúról" átáll apucira, ott van az igazi lóvé..:DDDDD
2022. jan. 29. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!