Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők! Mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők! Mennyire érdekel az hogy a fiú hogy áll anyagilag?

Figyelt kérdés
Pozitív dolog ha jó módú? Szívesebben összejössz egy olyan fiúval akinek van lakása mint aki albérletben lakik?
2022. jan. 29. 08:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem ez a döntő. Aki az én korosztályomban (24 vagyok), hasonló körökben (egyetemista) mozog, annak 99%-ban a jómódú szülei révén van lakása, autója, stb.
2022. jan. 29. 08:19
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván...!
2022. jan. 29. 08:43
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
1. Érthető, hogy lepontozást kaptál. Hát nem ismered azokat a csodagyerekeket, akik már 18 éves koruk óta dolgoznak és 24 éves korukra a vállalkozásukból minimum több tíz millió forintot szedtek már ki? Vagy a programozói munkából, vagy a kamionozásból vagy hasonlóból? Ejj-ejj. Ők most eléggé megsértődtek rád, hogy azt merted feltételezni a családi körülményeiknek volt bármilyen szerepe is a sikereikben és ha rossz családi körülmények közt nőnek fel, akkor nem lennének sikeresek. Mind itt vártak, hogy lepontozhassanak téged.
2022. jan. 29. 08:56
 4/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem fontos! Igaz, én 30 felett vagyok
2022. jan. 29. 09:06
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Most jutottam odáig, hogy igen előny lesz.

Mindig kifogtam a (bár nagyon jószívű) csórókat akiknek láthatólag sehová nem tartott az élete se akkor, se azóta.

2022. jan. 29. 09:06
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok se nő, se fiatal, de azon gondolkodtam, hogy miért kell úgy feltenni a kérdést, mintha ez baj lenne?

Nyilván amíg csak bulika megy és maximum összejárnak szexelni, addig ez nem fontos. Csak legyen hol dugni nyugodt környezetben.

De komoly kapcsolatot keresve egy okos nő már nem az alapján válogat, hogy mekkora a bicepszed, és meddig bírod döngetni. Csak abba gondolj bele, hogy amikor felrecsúszik valami és szakítanak, hány férfi írja ide is szép szorgalmasan, minden eset alá, hogy kicsit se tudja sajnálni, ő választotta a férfit magának. Amíg mindenért a nőkre hárítjátok a felelősséget, addig kicsit se lepődjetek meg, ha erősen válogatnak, és előnyben van, aki anyagi biztonságot is tud nyújtani.

2022. jan. 29. 09:17
 7/18 anonim ***** válasza:
40%

6. "Nyilván amíg csak bulika megy és maximum összejárnak szexelni, addig ez nem fontos. Csak legyen hol dugni nyugodt környezetben."

Még ehhez is pénzesség kell, mert vagy saját lakásban kell lakni, vagy egyedül kell bérelni egy egész lakást.

2022. jan. 29. 09:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7: Áruld már el, ha felszednél egy nőt: hova vinnéd? Hol kerülne sor az első szerelmeskedésre?
2022. jan. 29. 09:32
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Én szerencsés vagyok, mert családi támogatással lett lakásom huszonévesen, de előtte albérleti szobában laktam, ami azt jelenti volt saját szobám, de volt lakótársam is.

Visszakérdezek: A fiatalok, diákok hol szoktak szerinted szerelmeskedni? Áruld már el, hogy ők hogy oldják meg a dolgot? Vagy mindenki szűz marad amíg egyedül külön nem tud lakni egy lakásban?

2022. jan. 29. 09:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok. Amíg azt látom, hogy felnőtt módra külön él, mindegy is hol teszi azt. Természetesen előny, ha egyedül lakik, de, ha zavartalanul akarunk ellenni, arra ott az én lakásom, szóval egy lakótárs se gond. A lényeg, hogy ne otthon lakjon. Hogy legyenek kialakult takarítási szokásai, tudjon maga körül rendet és tisztaságot tartani, tudja, mi kell egy háztartásba, mi, mennyi időt vesz igénybe, képes legyen beosztani normálisan a pénzét és az idejét, legyen felelősségtudata pénzügyileg is, fizesse becsülettel a számláit stb. Tehát, felnőtt módra lássa el magát egyedül.
2022. jan. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!