Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jönne be ha ezzel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jönne be ha ezzel az autóval érkeznék a randira?

Figyelt kérdés

Első autó vétele előtt állok. Kicsit későn tettem le a jogsit, így már 31, lassan 32 leszek az első autómnál.

Tegyük fel ha már eljössz a randira, személyiségileg és külsőre valamennyire bejövök.

Ebben gondolkodom:

[link]

2022. jan. 23. 09:56
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Ez egy kis Mito, nem szeretem a nagy dög suvokat, farokhosszabbítókat.
2022. jan. 23. 09:57
 2/36 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nőként teljesen jó.
2022. jan. 23. 09:57
 3/36 anonim ***** válasza:
84%

Nekem személy szerint ez az autó egyáltalán nem tetszik.

De az a másik fele, hogy aki a kocsi alapján ítéli meg, hogy jó parti vagy-e, akkor az egészet megette a fene.

Férjemnek nem is volt jogsija se, nem hogy autója, mikor összejöttünk (27 volt akkor), mégis a férjem lett.

2022. jan. 23. 09:59
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a csaj, akkor tökéletes.
2022. jan. 23. 10:00
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
Max a felszínes emberkéket érdekli, hogy milyen kocsival jöttél, ha nem közülük szeretnél választani, akkor nyugodtan hagyhatod a parkolóban és nem kell a pláza bejáratáig elgurulnod vele,ha viszont pont ilyen párra vágysz, akkor hajrá. 😎
2022. jan. 23. 10:01
 6/36 anonim ***** válasza:
33%
Nekem teljesen mind1, milyen autod van, csak legyen valamilyen ami nem lada....
2022. jan. 23. 10:03
 7/36 A kérdező kommentje:

Igen, nekem van egy ilyen kattanásom, a kisebb, sokak szerint csajos autókat kedvelem. Szeretem ha könnyen tudok parkolni.

Azért csak elmond valamit a másikról az autója.

2022. jan. 23. 10:04
 8/36 anonim ***** válasza:
96%
Lehet neked bármilyen autód, ha emberileg egy nulla vagy. A személyiséged a fontos, nem az hogy milyen márkájú a kocsid. Láttam én már jól kinéző pasit, drága autóval, de emberileg egy "féreg" volt.
2022. jan. 23. 10:04
 9/36 A kérdező kommentje:
Egyébként volt férfi kollégámnak is ilyen volt, feketében. Szerintem annyira nem csajos.
2022. jan. 23. 10:05
 10/36 A kérdező kommentje:
8-as persze vannak ilyenek is, senki se mondta, hogy nem. De ne legyünk szerintem előítéletesek ennyire.
2022. jan. 23. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!