Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira kaktusz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira kaktusz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tipikusan rózsát szoktak venni... De egyrészt ma beszéltünk le egy találkát holnapra és vasárnap nem igazán van friss virág ha még esetleg nyitva is van a bolt, másrészt meg elcsépeltnek tartom.

Az pedig tovább rontja a rózsák helyzetét hogy én magam ki nem állhatom a halott növényeket, így nem is lenne túl személyes.

Arra gondoltam hogy van egy kaktuszom amit már sok sok éve gondozom, és arról talán személyesebb lenne vinni egy „kicsinyét”.

A lánynak szerintetek bejönne? Hiszen ennél személyeseb virág nem nagyon van.

2022. jan. 22. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

Nem foglalkozom virágok jelentésével, szerintem hülyeség és manapság legtöbb férfinek dunsztja sincs róla.

Nem vagyok kaktuszrajongó, de eredeti és cuki meglepetésnek tartanám. Nem dobnám ki akkor sem, ha nem lenne folytatás. A kaktusz szívós, kibírja olyan gondatlan gazdánál is, amilyen én vagyok.

2022. jan. 22. 23:57
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
Imádom a kaktuszokat. :D
2022. jan. 23. 06:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a kaktuszokat, éppen ezért mondom, hogy élőlényt első randira nem adunk semmilyen formában.
2022. jan. 23. 07:43
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

Semmit ne vigyél. Rohadt hideg van, le fognak fagyni az ujjai, ha fognia kell, és ha beültök valahova, kellemetlen lerakni asztalnál, sétánál meg kifújja a kezéből a szél 2 méteren is.

Ráadásul át se tud ölelni, ha esetleg jó lenne a randi..

Meg amúgyis, egy kis cuccot amit a kaktuszodon nőtt? Ez se nem személyes, se nem bizalomgerjesztő, de még csak "értéke" sincs. Az enyémről letépkedjük, amit növeszt, mindig ilyen 2-3 centi hosszú, 4mmes, egyenes kezdeményei vannak, a növény maga 7 centis. Minek adnál neki ilyet? Még, ha a növényt, megérteném, de azt, amit leszednek róla?

2022. jan. 23. 07:50
 25/29 anonim ***** válasza:
80%

Én sem örülök neki, ha kaktuszt kapok ajándékba, pedig van egy pár az üvegházban. Alig van már hely benne, és mindig valami multis tucatot kapok, ami foglalja a polcot, ráadásul van, hogy hoznak vele ilyen-olyan lakókat, mint a különböző tetvek, gombák.

A legtöbb ember viszont nem szereti őket, ezért rizikós is idegennek adni. És még annyi, hogy egyáltalán nem olyan könnyű életben és egészségesen tartani őket, sokan hamar megölik. Ja, és még annyi, hogy ne szedd le a sarjat, akkor lesznek igazán szépek, ha telepet alkotnak.

2022. jan. 23. 08:38
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

A te növényeden az egyenes részek valószínűleg etiolálódnak, azok nem sarjak.

2022. jan. 23. 08:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Vigyél neki tátkkát és tátogtasd el, mikozben te beszélsz, az mév vicces is lehet.
2022. jan. 23. 08:57
 28/29 anonim ***** válasza:
*tátikát
2022. jan. 23. 08:57
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen cserepes növény rossz öltet ajándéknak első randin. Gondolom, nem a lakásán találkoztok. Szóval egész végig a kezébe kell vinnie, még táskába se tudja rakni. Ha beültök valahova, akkor meg végig ott lesz az asztalon... az is elég ciki. Na meg azt sem tudod, hogy szereti-e a növényeket, mégis elvárnád tőle, hogy gondozza, amit te előtte évekig nevelgettél. A mi lakásunk például olyan fekvésű, hogy jóformán semmi napfény nem jön be napközben az ablakon, tehát pár napon belül kipusztul mindenféle növény (pedig direkt árnyékkedvelőkent próbáltam életben tartani itt), szóval ha valaki adna nekem egy kaktuszt, akkor tuti visszautasítanám az ajándékot, mert nálam csak elpusztulna.
2022. jan. 23. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!