Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira kaktusz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira kaktusz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy tipikusan rózsát szoktak venni... De egyrészt ma beszéltünk le egy találkát holnapra és vasárnap nem igazán van friss virág ha még esetleg nyitva is van a bolt, másrészt meg elcsépeltnek tartom.

Az pedig tovább rontja a rózsák helyzetét hogy én magam ki nem állhatom a halott növényeket, így nem is lenne túl személyes.

Arra gondoltam hogy van egy kaktuszom amit már sok sok éve gondozom, és arról talán személyesebb lenne vinni egy „kicsinyét”.

A lánynak szerintetek bejönne? Hiszen ennél személyeseb virág nem nagyon van.

2022. jan. 22. 21:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Első randira ne vigyél semmit.

Kaktuszt ajándékozhatsz majd egy hónap múlva.

2022. jan. 22. 21:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne vidd. Lehet, nem is sikerül a randi, és a végén kidobja a csaj a gondosan ápolt virágod. tartogasd az ilyent későbbre.
2022. jan. 22. 21:29
 13/29 Humor Herold ***** válasza:
73%

Első randira ne vigyél virágot, semmilyent!

Használd egy kicsit az agyadat!

Ha nem jössz be a csajnak, akkor a csajnak melletted a hülye virágoddal kell sétálgatnia és jópofiznia...ami nyilván kellemetlen számára.

Miért akarod kellemetlen helyzetbe hozni?

Vagy akár magadat ha mégse jön be a csaj.Örülnél hogy egy bányarémnek adod a virágot és úgy kell eltölteni vele nyilvánosan az időt?

Várd meg mi lesz,aztán a sokadik randin ha lesz, akkor adhatsz neki virágot valami jó nyálas szöveggel tálalva...mert akkor már elhiszi hogy szívből adod :) De mielőtt kaktuszt adsz ajándékba tájékozódj róla mit jelent...mert egyes növényeknek vannak jelentései is :)

2022. jan. 22. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Azért, ha valaki kifejezetten kaktusz rajongó, akkor felülíródik a kaktusz jelentése. Másrészt fiatalok nem igazán agyalnak ezen.
2022. jan. 22. 21:47
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Ne vigyel semmit. Amugy jo otlet, de csak akkor, ha mar a sokadik randinal tartotok. Elsore inkabb riaszto lenne, hogy rogton ilyen szemelyes ajandekkal akar letamadni.
2022. jan. 22. 21:54
 16/29 anonim ***** válasza:
25%
Orchideát vinnék neki, hadd nyűgöződjön le!
2022. jan. 22. 21:57
 17/29 anonim ***** válasza:
57%
Én örülnék a kaktusznak. 🙂 Nem szeretem a vágott virágot, mert az már halott.
2022. jan. 22. 22:03
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor illendő, ha egy vibrátort is beletűzöl mellé a cserépbe.
2022. jan. 22. 22:15
 19/29 anonim ***** válasza:
74%
Ez de béna…
2022. jan. 22. 22:34
 20/29 anonim ***** válasza:
Mondanám, hogy virágot a virágnak, de nincs kaktuszom
2022. jan. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!