Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél ti hogyan mutatjátok be magatokat?
Ha unalmas vagy tűnhetsz unalmasnak, hiszen ez a valóság. Csak fogadd el, hogy így valószínűleg egy a jelenlegi énedhez hasonlóan unalmas ember érdeklődését fogod felkelteni. Ne akarj olyan párt, amilyen most te nem vagy, mert egyrészt töredékére csökkented az esélyeidet, másrészt alárendeltnek fogod magad érezni a kapcsolatban.
2022. jan. 22. 21:06
Ha az elején nem tudod magad eladni, akkor legyél nyitott a másikra, kérdezgesd és kapcsolódj hozzá a válaszokon keresztül. Később,ahogy oldódsz, már lehet sztorizni is.
Én lány vagyok és ugyanettől féltem egy hosszú kapcsolat után és a full unalmas egyetemi életem mellett( nyilván hobbi se igazán fér bele) ...de ez bevált. Lekopogom, de már hónapok óta randizunk. 😊 Pasiként se kell ráparázni. A másik is ugyanolyan ember. Csak lazán, mintha egy baráttal beszélnél! Egyébként a randipartnerem is már az elején is sztorizgatott és ő teljesen laza volt. Nincs semmilyen menetrend, amit követni kéne, csak érezd jól magad. :)
2022. jan. 22. 21:08
Ja és azzal se értek egyet, hogy fogadd el,hogy unalmas vagy. Ha jó élményeket szerzel randizás során, akkor kicsit nő az önbizalmad és nyitni fogsz a világ felé is. Összeszeded magad és újra fogod érezni,hogy élsz.
Nekem legalábbis hirtelen sokkal izgalmasabb lett minden és nem a másikra akaszkodva értem el, hanem belső motiváció megnőtt,hogy kicsit kiszakadjak a hétköznapokból.
2022. jan. 22. 21:11
1. vagyok. Nem azt mondtam azt fogadja el, hogy mostantól örökre egy unalmas ember kell maradjon. De ha a kérdező a saját bevallása szerint unalmas most, akkor valószínűleg egy magához hasonlóval találja meg a közös hangot most. Vagy persze lehet olyan párt akarni, amilyenek mi nem vagyunk, de akkor meg esélyes a leendő kapcsolaton belül az önbizalomhiány, a ledominálás és hasonlók. Mármint ha most ebben a pillanatban ismerkedne meg ilyen vagy olyan emberrel. De lehet hónapok múlva lesz, mire találkozik valaki komolyan vehetővel és addigra nyilván változtathat magán a kérdező a mostani énjéhez képest.
2022. jan. 22. 21:15
Akkor nem vagyunk teljesen ellentétes véleményen. Én csak arra gondoltam, hogy akár katalizátorként is hathat az ismerkedés.
Kérdező,ha korábban izgalmas életed volt, akkor nem lesz nehéz visszaállni.
2022. jan. 22. 21:32
Herold vagyok, de szólíts csak Hero-nak. És ezzel mindent elmondtam :)
2022. jan. 22. 21:36
7/17 A kérdező kommentje:
Hogyan ne legyek akkor unalmas a suli mellett, ha nem fér semmi az időmbe a tanulás miatt? Vagy inkább ne is ismerkedjek?
Ezt nem értem. Ha beszélgetek a barátaimmal, a legunalmasabb témák a munka, hobbi, meg a mi történt a héten. Gondolataid, véleményed gondolom van a dolgokról?
2022. jan. 22. 21:44
9/17 A kérdező kommentje:
Nyilván van véleményem a dolgokról, nem vagyok szellemileg sérült, szimplán a suli mellett nincs időm a hobbikra, régen pl. jártam bulizni, túráztam sokat olvastam, festettem, rajzoltam, sportoltam, jelenleg viszont egyikre sincs időm és, ha mondjuk elkezdek valakivel beszélgetni, kellemetlen, ha arra a kérdésre, hogy mik a hobbijaim nem tudok felelni. Vagy például mindig csak a tanulásról, számonkérésekről, iskoláról tudok beszélni, mert másra nincs időm. Így értettem a kérdésemet.
Én kerek perec megmondtam az étteremben a nőnek, hogy nem vagyok egy izgalmas ember. Aztán kiderült, hogy ő még nálam is unalmasabb.
2022. jan. 22. 21:54
Kapcsolódó kérdések: