Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat így megérné?
Itthon ismerkedtünk meg egymással, 4 napon át minden estét együtt töltöttünk. Abban maradtunk, hogy tartjuk a kapcsolatot, ő kezdett keresni a hazautazása után is. Már lassan két hete azóta is fennmaradt a napi szintű kommunikáció, nem tudom, ebből kialakulhat-e valami, vagy nem furcsa-e rákérdezni, hogy ő mit szeretne ebből kihozni.
Nem vagyok a távkapcsolatok híve, de úgy érzem, érte azt is bevállalnám.
Én 23/N ő 26/F
Hát tőletek függ, hogy bírnátok-e. Én csak hétvégente találkozok a párommal, 80 km-re lakik, de néha azt is kevésnek érzem hogy csak hétvégén látjuk egymást. Ha lenne köztünk pár száz vagy ezer kilométer és csak 1-2 havonta találkoznánk egyszer az nem menne egyikőnknek sem.
A másik kérdés, hogy meddig kellene kibírni a távkapcsolatot, mikor tudnátok összeköltözni.
A távkapcsolat előbb-utóbb ellaposodik. A személyes kapcsolatot nem lehet kiváltani mindennapos levelezéssel. Az érintése, tekintete, ölelése, mosolya, az intim beszélgetések, amikor egy mozdulat is mindent elmond, és még millió attitűd, ami elegendhetetlen az egészséges párkapcsolat megtartásához.
A távkapcsolat az elején a távolság miatt erősíti a vágyat. De aztán
a görbe nyílegyenesen lefelé mutat, és elhal... Az élő jelenléte erősebb minden távszerelemnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!