Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztott már valaki igénytelen, koszos, rossz szagú fiatal nővel?
Rengeteg igenytelen no van. 20-as evei elejen jaro csinos lannyal ismerkedtem, mikor eloszor elhivott magahoz, a szobajaban tomeny izzadtsag szag, budos agynemu, es miutan levetkozott o is budos volt.
Masik, 30 eves rendkivul csinos, jo megjelenesu lany, a kabatjan ereztem mar az utcan egy fura szagot, nem tudtam beazonositani es nem is zavart. Mikor eloszor felmentem hozza egy "kavera", ahogy kinyitotta az ajtot dolt kifele a buz. Volt egy macskaja, az almot elmondasa szerint 2 naponta takaritotta, a macskakaja, zsiros kajamaradek a tanyer korul a jarolapra szaradva, a furdoszobaban a mosdo , kadban haj, macskaszor, koszos macskalabnyom, szarszagu agynemu, a konyhapulton es ebedloasztalon vastagon kosz, macskaszor, a macska a "frissen" mosott tanyerokon maszkalt, a kuka a mosogato alatt puposra pakolva, a rakas tetejen nyershus cafatok, a mosogatoban legalabb egy hetes mosatlab buzlott, a macska a mosatlan edenybe, poharba csurgott vizbol ivott. Bonuszkent a macska vagy az agyban vagy a fehernemus fiokjaban aludt ejszaka. Ja, es az erkelyen az elnyomott,vizben azott cigi szaga beszivargott a nappaliba. Nem hittem el hogy ilyen van.
Randiztam olyan novel is, akinek a vaszon cipon keresztul lehetett az asztalnal erezni a labszagat.
De teny, hogy a mindennapokban a budos nok eszlelesenek szamossaga joval kisebb reszemrol, mint a ferfiake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!