Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, mit szólnátok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mit szólnátok ehhez a szituhoz? Ha valaki egy idegen leszólítana a villamosról, hogy igyatok meg egy kávét?

Figyelt kérdés

Szóval utaznátok a villamoson egy csávóval, és elég sokszor rátok néz és megvan a szemkontaktus és a közös szimpátia is megvan, de külsőre még nem biztosan, de jól szituált. Ti leszállnátok a villamosról ahol terveztétek és a csávó meg utánatok lépne, hogy "Szia! Bocsi! Megkérdezhetem a nevedet?" Megmondjátok és utána a pasi elhívna titeket egy kávéra.

Elmenetek vele kávézni vagy üdítőzni még annak ellenére, hogy nem teljesen a zsáneretek?

2022. jan. 18. 06:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek veletek lányok. Most kicsit elszomorodtam. Én azt hittem, hogy szeretitek ha valaki leszólít titeket. Ezek után, hogy merjek oda menni egy nőhöz kezdeményezni egy beszélgetést ha olyanokat írtok, hogy ha neveteket megkérdezem legelején az már gázos meg így nem ismerkednétek. Akkor hogy van lehetőségem kapcsolatba lépni veletek? Kérlek segítsetek! Eddig mindig azt hallottam, hogy a pasik nem mernek odamenni a nőhöz, nehogy már a nő menjen oda a pasihoz, pasinak kell kezdeményezni. stb stb.. Rendesen lebeszéltetek, és demotivált lettem.

Akkor adjatok kérlek tanácsod milyen szituba kezdeményezzek egy nővel egy beszélgetést.

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. jan. 18. 12:40
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

11: én pont a 10. voltam, de megértem azokat a nőket is, akik nem ismerkednek idegenekkel... azért, mert manapság rengeteg aberrált, perverz állat mászkál az utcákon, és azok előbb hajlamosak leszólítani nőket... ez ilyen védekezési mechanizmus, hogy "inkább rá se nézek, megyek tovább, minthogy megkockáztassam azt, hogy esetleg kövessen, zaklasson, elküldjön ordítva anyámba, ha nem jön be nekem... lehet, hogy pénzt fog lejmolni, erőszakoskodik stb.".

Ilyen esetekben az a megoldás, ha tágítod a szociális körödet, ismerkedsz nőkkel is, és nem azzal a hétsó szándékkal, hogy ebből lehet puni, hanem értékeled a nőknek a barátságát is. Keresel közösségi hobbit, elmész szakkörökre, munkahelyeden, ha olyan, beszédbe elegyedsz nőkkel is, nem várva tőlük semmi olyat alapból; és így meg ha tágítod a köröd, akkor egyre több idegennel, így mővel ismerkedsz meg, és jobban megismernek, mielőtt "letámadod" őket. Ha meg vki megtetszik neked egy nyilvános helyen, nem lerohanod, és azonnal randira hívod, hanem elkezdesz vele beszélgetni (pl. megkérdezed, mit olvas éppen, ha könyv van nála, megdicséred a ruháját) - már ha nem siet valahova nagyon és nem tartod fel.

2022. jan. 18. 12:48
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

"megkérdezed, mit olvas éppen, ha könyv van nála, megdicséred a ruháját"

Nem értem nőként, hogy ez mivel jobb. Leszarja mit olvasok (és semki köze hozzá), a ruhám sem érdekli (csak a test), csak valamit mondania kell, hogy mondjon valamit.

2022. jan. 18. 12:58
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
13: nyilván akkor, ha ez is érdekli, és van hozzáfűznivalója, kialakul előtte egy normális beszélgetés. Az, aláírom, ugyanúgy kínos, ha látszik, hogy csak azért kérdezte, hogy feltehesse azt a kérdést, hogy "eljönnél velem?".
2022. jan. 18. 13:00
 15/32 A kérdező kommentje:

12-es Nagyon szépen köszönöm!

Természetesen nem randira hívnám el. Csak egy beszélgetős kávéra. (ez evidens)

Azért is szeretnék vadidegennel nyilvános helyen ismerkedni mert az önbizalmamat akarom növelni. Remélem lehet érteni!?

Ennyire elferdült a világ? Így megváltozott az ismerkedés kultúra?

Sajnos a betegségem végett nem ismerkedtem nagyon, csak nagy régen.

És most legyőztem a betegségemet, minden rendben.

Köszönöm a válaszokat és a tiedet legjobban 12-es!

Hogy kulturáltan írtál, és nem leküldve a p...ába és főleg nem kigúnyolva.

2022. jan. 18. 13:06
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Gyere oda, ha egy társaságban vagyunk, valamennyire ismerjük egymást. Akkor van esélye, hogy te is tetszel nekem. Vadidegen pasik közeledése kevés nőnek jön be.

2022. jan. 18. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

"Természetesen nem randira hívnám el. Csak egy beszélgetős kávéra. (ez evidens)"

Nekem pl nem evidens, mert nálam a randi az ismerkedés. Hisz randin ismerkedünk.

De abba gondolj bele, hogy mások nem arra vannak, hogy építsd az önbizalmadat, és az emberek nem hobbiból vannak az utcán, hanem mennek valahova.

18/32 anonim ***** válasza:
15: annyit azért láss be, hogy manapság nincs olyan, hogy "jaj, nem randi, csak ismerkedős kávézás". Az bezony randi, és annak is fogja venni a nő.
 19/32 A kérdező kommentje:
13-as ha valaki tetszik nekem akkor, hogy ismerkedjek, ha meg se dicsérhetem, nem kérdezhetem meg a nevét, nem hívhatom el kávézni, nem kérdezhetem meg mit olvas stb egyáltalán hozzá lehet szólni egy idegen nőhöz kulturáltan? Hogy ismerjem meg? Kérjem el az IP- címét vagy a Facebook-jat és ott folytassuk tovább? Eskü nem értem! Öreg vagyok ehhez lehet. De ha nem csinálunk semmit akkor a pasik a "nyuszik".
2022. jan. 18. 13:10
 20/32 anonim ***** válasza:
79%

Nem, ha nem csinálsz semmit, akkor örülök, hogy békén hagysz. Engem rohadtul nem zavar, ha nem csinálnak semmit, az lenne az alap.

Az utcán a testem van ott, ezért undorít, mikor valaki leszólít. Semmi mást nem tud, a testemet látja, azt gondolja, "dugnám", és leszólít.

2022. jan. 18. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!