Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha egy idegen fiú leszólítana titeket?

Figyelt kérdés
Például egy buszmegállóban odamegy hozzád,megdicsér milyen szép vagy,van-e kedved ismerkedni stb. Főleg 18-19 éves lányok válaszát várom.

2018. ápr. 13. 00:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus és nem idősebb (plusz éppen nem vagyok elfoglalt vagy lehangolt), akkor beszélgetnék vele.
2018. ápr. 13. 00:35
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Elküldeném a vérbe.
2018. ápr. 13. 07:30
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Második,gondolom annyira szép vagy,hogy párszor már téged is elküldtek:D
2018. ápr. 13. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Én örülnék neki :)
2018. ápr. 13. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem párkeresek és egy gyanakvó, bizalmatlan kis görcs vagyok, szóval a ,,szia teccel" nálam annyira elég, hogy jól eldöntsem, hogy belőle aztán többet biztos nem kérek, mert vagy valami világi gyökér vagy fuckboy.

Inkább dobjon fel egy témát, akkor szívesen dumálok.

2018. ápr. 13. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

Talán ha válaszolsz a köszönésére, akkor utána feldob egy témát is. :)

2018. ápr. 13. 22:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben mindezt kultúrált formában teszi, meg persze nem túlzottan "nyomulós" stílusban, akkor szerintem simán elbeszélgetnék vele. Aztán szerintem gyorsan kiderülne, hogy van-e értelme jóban lennünk vagy nem. :)
2018. ápr. 14. 22:38
 8/9 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan esetem, hogy épp randira mentem, és a párom kicsit később jött (nem volt olyan busz, hogy egyszerre érjünk oda), és hát mosdóba kellett mennem. Elmentem a plázába és mikor felértem a mozgólépcsőn, jobb oldalon volt egy asztal, körülötte olyan 5-6 20 év körüli roma (nincs bajom alapvetően velük), az egyik leszólított, hogy:"Szia. Bocsi, van barátod?" Ránéztem, majd szó nélkül továbbmentem. Aztán hallottam, hogy nevettek. Mikor végeztem, kimentem a páromhoz, és hát neki is mosdóba kellett mennie. Akkor már nem szólítottak le.
2018. ápr. 15. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát én bizarnak találnám, hogy mit akarsz. Volt már ilyen, hogy oda jöttek hozzám, hogy milyen szép vagyok meg blabblab majd, hogy adjam meg nekik a számomat. Kicsit ilyesztő volt, hogy ez most mit akar tőlem. Bár lehet ez személy függő, én nem nagyon szeretem. Inkább jobban szeretem a ,,véletleneket’’ mikor egy sráccal egymásba megyünk aztán utána másnap is megszólít és szép lassan.
2018. nov. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!