Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha egy idegen fiú leszólítana titeket?
Figyelt kérdés
Például egy buszmegállóban odamegy hozzád,megdicsér milyen szép vagy,van-e kedved ismerkedni stb. Főleg 18-19 éves lányok válaszát várom.2018. ápr. 13. 00:29
1/9 anonim válasza:
Ha szimpatikus és nem idősebb (plusz éppen nem vagyok elfoglalt vagy lehangolt), akkor beszélgetnék vele.
3/9 anonim válasza:
Második,gondolom annyira szép vagy,hogy párszor már téged is elküldtek:D
5/9 anonim válasza:
Nem párkeresek és egy gyanakvó, bizalmatlan kis görcs vagyok, szóval a ,,szia teccel" nálam annyira elég, hogy jól eldöntsem, hogy belőle aztán többet biztos nem kérek, mert vagy valami világi gyökér vagy fuckboy.
Inkább dobjon fel egy témát, akkor szívesen dumálok.
6/9 anonim válasza:
5-ös
Talán ha válaszolsz a köszönésére, akkor utána feldob egy témát is. :)
7/9 anonim válasza:
Amennyiben mindezt kultúrált formában teszi, meg persze nem túlzottan "nyomulós" stílusban, akkor szerintem simán elbeszélgetnék vele. Aztán szerintem gyorsan kiderülne, hogy van-e értelme jóban lennünk vagy nem. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan esetem, hogy épp randira mentem, és a párom kicsit később jött (nem volt olyan busz, hogy egyszerre érjünk oda), és hát mosdóba kellett mennem. Elmentem a plázába és mikor felértem a mozgólépcsőn, jobb oldalon volt egy asztal, körülötte olyan 5-6 20 év körüli roma (nincs bajom alapvetően velük), az egyik leszólított, hogy:"Szia. Bocsi, van barátod?" Ránéztem, majd szó nélkül továbbmentem. Aztán hallottam, hogy nevettek. Mikor végeztem, kimentem a páromhoz, és hát neki is mosdóba kellett mennie. Akkor már nem szólítottak le.
9/9 anonim válasza:
Hát én bizarnak találnám, hogy mit akarsz. Volt már ilyen, hogy oda jöttek hozzám, hogy milyen szép vagyok meg blabblab majd, hogy adjam meg nekik a számomat. Kicsit ilyesztő volt, hogy ez most mit akar tőlem. Bár lehet ez személy függő, én nem nagyon szeretem. Inkább jobban szeretem a ,,véletleneket’’ mikor egy sráccal egymásba megyünk aztán utána másnap is megszólít és szép lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!