Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az tapintatlanság ha addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tapintatlanság ha addig nem vagyok hajlandó semmire se meghívni egy lányt míg komolyra nem fordul a dolog?

Figyelt kérdés

2022. jan. 16. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

10

Rangosabb = képes fizetni a randin! Ennyi lenne a minimum!!!!!!

Egyébirant, ez csak a rajtengedély. A biztos egzisztencia csak alap, de még bőven kevés,...!

2022. jan. 16. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

11.

Képes, de milyenen? Olyanon ahol a végösszeg 2-5 ezer Forint között mozog, vagy olyanon ahol húszas az alsó határ? Nem mindegy... Az első rendben van, a második már kevésbé, és nem azért, mert nem lehetne kifizetni, hanem azért mert érezni mögötte a rohadék vendéglátós mentalitást, hogy "most lehúzlak titeket" és ez jobban dühít bárminél.

Szerencsére nálunk a városban nem ilyenek, de a fővárosban nagyon is. Ott kb. mindenki a lehúzásra rendezkedik be, sajnos.

2022. jan. 16. 17:07
 13/20 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nem tapintatlanság, de ha komolyra fordul, akkor felváltva fizetünk.
2022. jan. 16. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,a randira matracot es paplant vigyel es irany a blaha aluljaro.

😂😂

2022. jan. 16. 18:12
 15/20 anonim ***** válasza:

"Képes, de milyenen? Olyanon ahol a végösszeg 2-5 ezer Forint között mozog, vagy olyanon ahol húszas az alsó határ?"

Igenyes, szep, edukalt nokkel randizok soha nem fizettem megkozelitoleg se 10 ezret. Aki nekiall huszasokat elverni elso randikon az h.lye szimplan, de ez nem a no hibaja

2022. jan. 16. 23:52
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem az, csak tudod, a muffocskák elvárják, és az okát se tudják megmagyarázni. Ha meg nem fizetsz, jön a hiszti, meg a letiltás. Én sose vártam el, hogy megzabáltassanak, se azt, hogy megitassanak. Mondd meg neki, h fizetsz, ő meg szop, mint a kisangyal. Ne fizess nekik.
2022. jan. 17. 11:12
 17/20 anonim ***** válasza:

Nemtől függetlenül meghívok embereket erre arra.

Amit te csinálsz, az szimplán gilisztaság. Mintha azt feltételeznéd mindenkiből, hogy gonosz, s míg ki nem derül az ellenkezője, nem támogatod őket. De a valóság nem ez.

2022. jan. 17. 19:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Én igazából nem bánom, ha nem hívnak meg, nem magam miatt, hanem a másik miatt. Nem tudom, nála ez mit jelent. Van egy kérdés kint, az jó példa, ha mondjuk szerencsém van, és találok férfit, akinél a filmezés filmezést jelent, az szuper lenne, mert nálam azt jelenti, de inkább óvatos vagyok, és nem megyek fel senkihez, amíg nem szexelnék, mert ők mit gondolnak. Ugyanígy mi van, ha elvár valamit a fizetésért cserébe, csók, vagy rosszabb, esetleg "hatalom"... Inkább kivárok és fizetek.
2022. jan. 17. 19:38
 19/20 anonim ***** válasza:

16

Ha tényleg csaj vagy, honnan tudod, hogy jön a letiltás a csajom reszéről, amiert annyira sem vagy.kepes, hogy fizess a randin?

2022. jan. 17. 20:51
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem így van? A múktkor egy csaj cikket is írt róla h felháborodva pijjogtak neki a barinői h a szemét tetű smucig pasi, akit akkor láttak először, ki se fizette bekik, amit felzabáltak, pedug ezek is anno tutira dobták a paradicsomot, hogy ők is egyenjogúak a pasikkal, csak aztán, amikor bárhogy is bizonyítani kéne, akk már bem azok, mert csak az ebből származó előnyök kellenek.
2022. jan. 17. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!