Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szimpatikus lenne egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus lenne egy ilyen pasi? Engem ledöbbentett. Bővebben lent ⬇️

Figyelt kérdés

47 éves, egy kocsija és egy kutyája van összvisz. Egy elhanyagolt, lerobbant két emeletes házban él az anyjával, aki tartja a markát a rá eső rezsipénzért. A pasi nem veti meg az italt, múltkor is hajnali 3-4-ig tivornyázott.

Véleményekre vagyok kíváncsi, de ne bántsuk egymást :)

2022. jan. 16. 08:01
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
94%

Milyen véleményt akarsz hallani egy egyértelműen lerobbant csőcselékről?

Legalább az állatokat szereti. Vagy nem tudom, mit kell erre mondani.

2022. jan. 16. 08:02
 2/52 anonim ***** válasza:
90%
első körben az alkoholizmust kéne megoldani
2022. jan. 16. 08:07
 3/52 A kérdező kommentje:
Őszintén én ledöbbentem a körülményeken, és hogy kb. semmit nem ért el a 47 éve alatt. Én teljesen más körülmények között nőttem fel, és nálunk a jó és "keresett" diploma alap dolog, nem három munkahelyet vállalni, hogy ne nyomorogjunk. És ahogy az első hozzászóló írta, nekem is a lerobbant csőcselék jutott eszembe.
2022. jan. 16. 08:22
 4/52 anonim ***** válasza:
93%
Mégis mitől lenne szimpatikus? Ez egy szeszkazán, messze nem ilyen körökben mozgok.
2022. jan. 16. 08:31
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem akarsz vele összejönni.

A leírtak alapján ott hármuk közül max a kutya normális. Szegény eb.

2022. jan. 16. 08:34
 6/52 A kérdező kommentje:

Isten mentsen ezzel összejönni! Egy jobb társaságban nem lehetne mutatkozni vele, mert félnék az asztal alá inná a társaságot. Még a családomnak se merném bemutatni.

Az volt a "kedvencem" mikor az anyja beszélt a tévének, meg veszekedett a macskával "magában". Korán leléptem, azt hazudtam hogy rosszul vagyok, mondjuk nem volt messze az igazságtól.

2022. jan. 16. 08:51
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez így jó . És ?
2022. jan. 16. 08:53
 8/52 A kérdező kommentje:
Sosem fogom megérteni az igénytelenséget. Meghagyom másnak az illetőt.
2022. jan. 16. 09:07
 9/52 anonim ***** válasza:
21%

Csőcseléktől ez messze van. Ez egy átlagos magyar kb.

Gondolom te egy szép új 2 emeletes hazban laksz, új kocsid van.

De általában a pesti 50 nm es lyukból szoktátok megmondani a tutit, jogsi nélkül, buliban részegen krválkodva :D

2022. jan. 16. 09:12
 10/52 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok, párhuzamosan csinálom az orvos/vegyészmérnök szakokat. Újépítésű 3 szobás lakásban lakom. Jogsim van, de autóm nincs mert nem szeretek vezetni.

Leszel szíves ezt a 50 nm-es lyukú, pesti dumát megtartani magadnak, főleg hogy nem pesti vagyok :)

2022. jan. 16. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!