Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nőként 28 éves pasi?
Randira hívott egy 28 éves pasi. Megvannak az előítéleteim a korkülönbség miatt,de hetek óta beszélgetünk,és eddig nagyon normálisnak tűnik.
Megér egy randit vagy ciki lenne?
"Megvannak az előítéleteim a korkülönbség miatt..."
Ne kezdj vele! Ő egy magabiztos, gyönyörű, érett nőt akar, te meg öregasszonynak könyveled el magad, tele görcsökkel.
4-es nagyon remélem,ez lenne az első ilyen nagy korkülönbségű találkozásom,bár ezen talán nem is kellene lovagolni csak még szokatlan a gondolat :) és 5-ös köszönöm neked is,valószínűleg csak én reagálom túl :)
Mindenkinek ment a zöld
Köszönöm a válaszokat :) 7-es ez jogos,beszéltünk is róla.Gyereket nem akar semmiképpen,van egy jóval kisebb testvére eleget segített azt mondja.Nem vágyik már erre bár tudom az idő sok mindent megváltoztathat.
8-as köszi :)
Hát én biztos nem randiznék ilyen kislánnyal mint te.
Nekem 20 évesen 32 éves barátnőm volt, de az nem egy kiskamasz szintjén volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!