Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. napja vagyok Tinderen ,első nap 2. lájkom volt, azóta semmi, hihetetlen, nem tetszek senkinek?
Egy 40 feletti elhízott nő lájkolt, illetve egy elég csúnyácska néger nő...
Ennyire moslék gagyi pasi vagyok?
Én vettem tegnap már goldot és vagy 500 nőt lájkoltam már.
F/31
SOk jó csaj az kamubot kb. már ott is, vagy instakövetőkre gyúr.
Én mikor fenn voltam, akkor értelmes beszélgetést kb a milf kategóriájú nőkkel lehetett folytatni, csak ott meg ex+gyerek befigyel, de legalább jól néznek ki.
#6: Nyilvánvalóan de, így van. Egy csomó srác haverom sír, hogy senkit nem talál. A másik haverjaim meg hetente mást dugnak.
Nyilvánvalóan néhányotok egóját sérti, de lépjetek már túl ezen az itt leírt rózsaszín ködötökön... Adjatok már értelmes magyarázatot arra, hogy egyesek miért húzkodnak meg hetente más csajokat, mások meg senkit.
Én egyszer próbáltam ki a tindert 3 képpel. Átlagosan nézek ki. Pár matchem lett csak. Ehhez képest a való életben bármikor találtam barátnőt, netről is volt barátnőm és jelenleg is kapcsolatban élek. A tinderen 2 randit tudtam összehozni.
És áruld el, ez mégis miben nyugtatna meg bárkit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!