Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ilyen hihetetlen kritikusak a férfiak külsejével szemben manapság?
Figyelt kérdés
szerintem pl. a nyári formám elég szexi, de eddig akinek mutattam nőknek lehurrogtak hogy ronda can dúr vagyok :
a média, Internet hatása is lehet hogy a nők ilyen extrém módon kritikusak lettek a férfiak külsejével?
F/30
2021. júl. 1. 18:42
1/14 anonim válasza:
Hát nem tom, elég homályos a kép..élesebbet nem tudsz csinálni?
2/14 anonim válasza:
Azért mert megtehetik, manapság egy nő megkaphat bárkit, ne feledd, hogy a szexuális együttlétek 80%-át a nőkkel a férfiak felső 20%-a bonyolítja. Ezért van az a sztereotípia, hogy a pasik mind szexéhesek, persze, az aki naponta két különböző nővel is lefekszik, mert megteheti az nyilván az.
3/14 anonim válasza:
Mert megtehetik. Van elég jelentkező.
4/14 anonim válasza:
Továbbra is a röhejes és a szánalmas határán mozogsz, kérdező. Külsődet és belsődet illetően egyaránt.
5/14 anonim válasza:
Nem vagy ronda, lefogynal egy kicsit es jobb minosegu, normalis kepet csinalnal (lehetoleg ne szelfit), normalis hatterrel, ragadnanak rad a nok.
6/14 anonim válasza:
Balázska 20-30kg-ot nem ártana még ledobni.
7/14 anonim válasza:
Fodrász, tokát nem szeretik a nők. Nincs másik pólód? Ennek nagyon ki van nyúlva a nyaka. Tiszta, éles fénykép, komolyabb hátérrel. Utána jelentősen javulni fog a helyzet.
8/14 anonim válasza:
Nagyon jo genetimai anyag vagy,szep arc, szerintem igy is can yan no akinek a ksod bejon. Ha kioatzintanad magad, magazonba valoebetnel mint ronaldo. Belsodrol ndm tudok nyilatkozni.
10/14 anonim válasza:
Kicsit hasonlitasz az exemre :D 29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!