Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire hihetetlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire hihetetlen, hogy én utálom a netes beszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Alakulóban vagyok egy sráccal. Minden rendben, kivéve egy dolgot. Én nem használom se a facebookot, se az instát, snapchatem meg ilyesmim meg nincs is. Csak annyit beszélek vele messengeren, hogy a következő találkozót egyeztessük. Múltkor megemlítette a dolgot és hiába mondtam neki, hogy nekem ez egyszerűen nem fontos, valahogy nem akarja elhinni. Kifejtettem, hogy ez nem azért van, mert nem érdekel mi van vele. Ha valami fontos történik hívjon fel telefonon, vagy facetimeon, de amúgy meg mindent átbeszélünk amikor találkozunk. Ha vele vagyok akkor sem nyomkodom a telóm, szóval tudja, hogy nem csak neki nem írok sűrűn. Hogy tudnám megértetni vele? Szerintetek a kedvéért komolyan többet kéne írogatnom?

22/N

2021. febr. 2. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel olyan ritka dolog ez mint az átlátszó holló a tükörszobában igy persze h nehéz feldolgoznia. Adj időt neki, persze nem biztos h feldolgozza később sem.
2021. febr. 2. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem fontos..pedig en fasz vagyok és idősebb pár évvel..
2021. febr. 2. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom, de telefonos csevejt is a semmiről vagy hétköznapi piszlicsáré dolgokról, max ha a téma valamiért fontos nekem akkor 20-25 percet is tudok beszélgetni. Ha együtt vagyunk a téma adja magát. Nem csak kapcsolatban.
2021. febr. 2. 10:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, már eskü kezdtem elhinni, hogy velem van baj :D
2021. febr. 2. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván mindig baj van azzal a hallal amelyik nem tud fára mászni. :D
2021. febr. 2. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, én is pont ilyen vagyok (bár én 41 vagyok). Gyűlölöm az online kommunikációt, főleg, mióta home office-ba kényszerültem lassan egy éve. Az élő beszéd értékes, a többi nem. Nekem is nehezen értik meg a randipartnereim.

Örülök, hogy más is így érez:)

2021. febr. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!