Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel bevágódhatnék a lányoknál?
Suliból hazafele tömegnyomor van a buszon és általában a gimis lányok állnak, a szakiskolás rajok meg ülnek és röhögnek rajtunk, gimiseken. -.-' És előszeretettel fogdossák a gimis lányok fenekét és különböző megjegyzéseket tesznek rájuk... -.-'
És én ezt szeretném kihasználni csajozás terén. Ha észreveszek egy ilyen esetet megvédeném a lányt ezektől a retkes cigányoktól meg parasztoktól. Szerintetek így bevágódhatnék a lányoknál?
Akkor másképp fogalmazok. Etnikumtól függetlenül ha egy több tagból álló tahó csoportot akar leverni egy szem ember, annak általában nem az a vége, hogy az a bizonyos egy szem ember kerül ki győztesen.
Ettől függetlenül nyugodtan megpróbálhatod, én is felnézek az olyan emberekre, akik nem oly beszariak, mint én, szóval biztos bejön majd a csajoknak.
Persze kérdés még az is, hogy nem-e mérgesíted még jobban el a viszonyt a szakiskolás rajok és a gimisek közt...
hát velem már nemnagyon szemétkednek a környékbeli cigányok. párat elkalapáltam ha elopott valamimet vagy valakimet bántották.
14éves koromig legalább 100x raboltak ki!!
aztán az egyiknél kicsit bekattantam és leaprítottam mind a 3 "brazilt".
akkor rájöttem hogy megy ez.
azóta nemhagyom magam.
pedig elég kicsi vagyok. 170 cm.70kg.
meglepődnek amikor elfelejtek megijedni tőlük..szinte látszik a félelem a szemükben..nemtudják elképzelni miért nem szarok be tőlük és ez ijesztő nekik...
Szerintem nyugodtan védd meg a csajokat, de arra figyelj, h amikor konfliktus-helyzet van czigó ne legyen a hátad mögött.. tudod, ők annyira bátrak, h max hátulról mernek leszúrni.
Illetve ha a buszsofőr hallja, h próbálod normáis hangon jobb belátásra bírni a rétinégereket, akkor ő is Melléd áll majd, ha gond van.
és mindenképp normálisan beszélj. higgadtan. átgondoltan.
hogy érezzék hogy kulturáltabb vagy.
ne igy akarj bevagodni, maximum ha chuck norris vagy.
amugy meg szerintem egyatalan nem imponal a lanyoknak ha elottuk vered a ciganyt:D
amig te nem kotsz belejuk, addig ok sem kotnek beled.
22 leszek, de meg soha nem utkoztem semmilyen fajjal:D
voltmar h ismeretlenek odajottek beszelgetni, h adjak mar valamit. oszt szepen beszelgettem nyugodtan es ennyi. ha mindenkepp utkozesbe kerulsz semmikepp ne fennhangon beszelj vele, mert azt nem szeretik es 2 hangos szo utan kepenvagnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!