Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt jobban elfogadják, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt jobban elfogadják, ha egy nő nem végez valami menő munkát: Ha egy nő Tesco kasszás, de jól néz ki, akkor az nem zavarja a pasikat, hanem ugyanúgy érdeklődnek iránta?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát annak a férfinek, akinek csak a nő kinézete számít, igen.
2022. jan. 15. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel milyen munkát végez (pár extrém kivétellel), de az fontos, hogy legyen stabil munkahelye.
2022. jan. 15. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2 És ha a stabil munkahelyén örökre minimálbéres?
2022. jan. 15. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen nem negatívum..Tisztességes munka, és nem is feltétlen könnyű mikor pörgés van.
2022. jan. 15. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem a fizetés érdekel, hanem az, hogy kicsit agyasabb munkát végezzen. Nem tudnék olyannal lenni, akinek ennyire semmilyen végzettsége van és ennyire semmilyen munkakörben van.

De mindenkinek másra van igénye

2022. jan. 15. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

5 Ahhoz képest, hogy nem érdekel milyen munkát végez, elég sok elvárásod van.Az "agyasabb" munkák általában azt is előre vetítik, hogy jól keres.Bár neked nem számít a fizetés, állítólag.

Nincs amúgy semmi gond az elvárásokkal, csak akkor ne írd azt, hogy neked mindegy.

2022. jan. 15. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

6

Feleségem kutató. Kérlek, mesélj még, milyen magas bért kap.

2022. jan. 15. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Mit meséljek?Azt írtam, hogy nincs kivétel?Szó sem volt erről.
2022. jan. 15. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Mégis azonnal a pénzre gondolsz. Ha azt mondtam, hogy egy szellemileg emelkedettebb munkakörben dolgozó embert jobban preferálok, akkor azt mondtam, hogy egy szellemileg emelkedettebb munkakörben dolgozó embert jobban preferálok és nem azt, amit még mellé narrálsz magadból kiindulva vagy tudja fene, hogy miért.
2022. jan. 15. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!