Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeken lehet ismerkedni egy kisebb városban?
Figyelt kérdés
Komolyan csak én vagyok teljesen képtelen ismerkedni? Olyan városban lakom, ahol elég kevés a szórakozóhely, oda is csapatostul megy mindenki... Szeretnék már járni valakivel, de ha egyszer alig vannak fiú ismerőseim, mit csináljak? Nem vagyok feltűnően csinos vagy "menő", nem szólítgatnak le (vagy csak nagyon ritkán) a pasik. Hova menjek, ahol esetleg nyitottabbak a srácok?
Valaki adjon tippeket, légyszi
17/L
2010. szept. 8. 21:23
1/6 anonim válasza:
Épp nyitot kedvem van. Merre laksz amúgy? :D
2/6 A kérdező kommentje:
Baja környéke.... számomra ez a világ vége :S
És te? :)
2010. szept. 8. 21:29
3/6 anonim válasza:
Sajna a világ egy másik végén, Győrbe :S
Amúgy ajánlom járj el valami külön órára, ahol sok fiú van :D
16/f
6/6 anonim válasza:
bajai vagyok én is. rengeteg hely van baján!!! pl:pub.déri kert.ha bemész este a belvárosba ott mindig rengeteg fiatal srác van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!