Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben?
Randiztam egy lánnyal, aztán eltűnt szó nélkül 2 hétre. Én már elkönyveltem magamnak, hogy nem érdeklem és elengedtem, de most jelentkezett egy "bocsi, hogy nem írtam, csak beteg voltam", amit még akkor sem tudnék elhinni, ha vakon megbíznék másokban.
Ha nincs ló, jó a szamár alapon én nem akarok "legjobb" esetben is csak 2. (rosszabb esetben meg kitudja, hogy hányadik) lenni. Viszont dilemmában vagyok, mert nem tudom, hogy csak simán ignoráljam ahogy ő tette vagy kulturáltan küldjem el a picsába, hogy legalább az egom jól érezze magát? Ti mit tennétek?
"kulturáltan küldjem el a picsába, hogy legalább az egom jól érezze magát?"
Sokszor azt látom, hogy a férfiak (nem mindegyik) feltesznek egy ilyen kérdést, és utána szépen elmennek a randira mintha mi sem történt volna, mert a p*na hiány nagy úr! Inkább egy ilyen nő, mint a semmi. Ez tényleg csak ego fényezés, de ha nincs másik nő jelenleg, akkor mindegy hogy ez a csaj mit csinált, úgyis menni fog utána a férfi. Tisztelet a kevés kivételnek.
Ilyenkor leírhatnák a nők is azt amit az incelek szoktak, hogy "bezzeg a rendes, megbízható lányok meg nem kellenek senkinek"! :))
Ennyi bizonytalan embert... Simán elképzelhető, hogy nagyon beteg volt, de ha annyira aggódtál volna érte, akkor miért nem hívtad fel? Miért csak üzengetni szabad? Vagy felhívtad és végig ki volt kapcsolva? Az már érdekesebb dolog, akkor lehet, hogy kórházban volt. Ki tudja, bármi lehet, de megkérdezni meg lehet, nem pedig bevágni a durcát, mint valami kisgyerek, akit az anyja ott hagyott a boltban.
De ha ez a dilemma, hogy le is szúrd vagy csak ignoráld, akkor csak ignoráld inkább, egyszerűbb.
Bár az is lehet, hogy csak annyi történt, hogy tolta ezt a szokásos hatalmi játszmázós szarságot - tudod, nem hívlak, nehogy gyengének tűnjek - aztán amikor te sem kerested, akkor hirtelen megfordult a szél, mert te lettél az elérhetetlen.
Mondjuk, ha így volt, az az eddig legalja forgatókönyv lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!