Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne a helyes döntés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal, aztán eltűnt szó nélkül 2 hétre. Én már elkönyveltem magamnak, hogy nem érdeklem és elengedtem, de most jelentkezett egy "bocsi, hogy nem írtam, csak beteg voltam", amit még akkor sem tudnék elhinni, ha vakon megbíznék másokban.

Ha nincs ló, jó a szamár alapon én nem akarok "legjobb" esetben is csak 2. (rosszabb esetben meg kitudja, hogy hányadik) lenni. Viszont dilemmában vagyok, mert nem tudom, hogy csak simán ignoráljam ahogy ő tette vagy kulturáltan küldjem el a picsába, hogy legalább az egom jól érezze magát? Ti mit tennétek?

2022. jan. 13. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
Beszelj le vele egy randit es ne menj el. Amikor ir vagy hiv, annyit valaszolj csak: Bocs, beteg vagyok.
2022. jan. 13. 10:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen betegség lehetett, ahol 2 hétig nem tudott írni? Mai helyzetben esetleg a COVID osztályon eltöltött 2 hétre tudok gondolni, ahonnan nem tud írni, esetleg.

Szerintem jó a megérzésed, hogy eddig volt valaki, de mivel szakított megnézte a noteszben a listát, hogy ki a következő.

2022. jan. 13. 10:33
 3/18 A kérdező kommentje:
#1: Ez tetszik, de az első ösztönös reakcióm nem az volt, hogy ezt mindenképp megcsinálnám, szóval ezt azért nem játszanám el vele.
2022. jan. 13. 10:36
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem elütötte egy autó, vagy COVID miatt lélegeztetőn volt, ez gyanús, hogy csak nem jött össze a másik próbálkozása. Én azért megkérdezném, hogy mi volt a baja, meg hogy jobban van-e. Ha mondja, hogy ja, kijött a megfázásból, akkor csak őszintén megmondanám, hogy ha egy üzenetet nem tud írni 2 hétig randizás után, hogy beteg, most nem tud találkozni/írni, akkor vele nem is szeretnék a jövőben tervezni.
2022. jan. 13. 10:38
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
2-es vagyok. Óó. 4-es nagyszerű ötlettel állt elő! Osztom a véleményét!
2022. jan. 13. 10:42
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

Egy leendő kapcsolat alapja a bizalom és az megbízhatóság. Erről a lányról ez nem mondható el. Bármikor tudott volna írni egy két soros üzenetet ha beteg. Az lehet a legvalószínűbb, hogy mással is randizott, de az nem jött be neki, ezért téged akar "elővenni".

Szerintem kulturáltan írd meg neki, hogy az eddigi viselkedésére nem lehetne alapozni, még akkor sem ha folytatnátok a randizást. Aki megbízhatatlan és még egy üzenetet sem képes megírni (főleg ha átver), azzal nem érdemes hosszútávra tervezni.

2022. jan. 13. 10:51
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

szembe jutott a feleségem egy múltkori vevője, aki nem jött a lebeszélt áruért, és üzenetre sem válaszolt, telefont sem vette fel. A feleségem zsörtölődött, hogy mégis milyen dolog ez. Aztán a srác előkerült nagy bocsánatkérés közepette, hogy közbe jött valami. Az asszony itthon puffogott, hogy mégis mi jöhetne már közbe, ilyen szar dumát. Aztán kiderült, hogy ledőlt a házuk teteje, ő meg javítás közben leesett és éppen csigolyatöréssel kórházban kezelik. Szégyellte is magát a feleségem.

Ebből a két tanulságom a számodra:

1: ahogy a négyes is mondta, kérdezd meg, hogy mi történt, mert lehet, hogy olyasmi, amiről nem akart beszélni, mégis érthető indok. Az is lehet, hogy írhatott volna, de mondjuk műtétre várva idegesen kisebb baja is nagyobb volt, mint hogy üzengessen.

2: még a csigolyatöréses srác sem tűnt el két hétre, így azért minden jóindulattal együtt is sokkal valószínűbb, hogy az eredeti gyanúd igaz. Épp ezért megvezetni se hagyd magad, ha ennyit értél neki akkor nem kell ezt erőltetni.

2022. jan. 13. 11:02
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Írd neki, hogy örülsz, hogy meggyógyult és várod, hogy találkozzatok. Sok az önző ember, aki azt hiszi, hogy mások jelentési kötelezettséggel bírnak feléjük. Randizgattok egyelőre, nem kell esedeznie azért, mert 2 hétig nem ért rád.
2022. jan. 13. 11:10
 9/18 A kérdező kommentje:

#8: Szóval ebben a helyzetben neked nem lenne önbecsülésed és örülnél ha nagy valószínűséggel hülyének vagy nézve és csak azért vesznek elő a talonból, mert aki jobb lett volna az már nincsen képben?

Nyilván ha indokolt az eltűnése, akkor szívesen találkoznék vele. Első találkozásunk előtt / után ha eltűnt fél napra, akkor mindig magyarázkodott, hogy dolga volt, pedig soha senkit nem szoktam kérni, hogy számoljon el nekem az idejével. Ahhoz képest így a 2 hét eltűnésből csak arra tudok következtetni, hogy volt valaki aki jobb / érdekesebb volt neki, de nem jött össze és ilyen helyzetben nem szívesen lennék második. Ez szerintem még egy egészséges önbecsülés, de javíts ki ha szerinted tévedek.

2022. jan. 13. 11:17
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

"Randizgattok egyelőre, nem kell esedeznie azért, mert 2 hétig nem ért rád."

Azért üzenetre visszajelezni illene.

2022. jan. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!