Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik a sikeres férfiakhoz vonzódnak! Kidobnátok a férfit ha az összejövés után csúszna le?
"... nem is arról írtam hogy elvesztene mindent az ember. Elég ha megcsúszik.
Az aranyásó picsa meg annyit lát hogy áááá nem viszi annyit nyaralni ,kevesebb ékszer és társai."
A környezetemben egy konkrét esetet láttam arra, amit te "megcsúszásnak" nevezel.
Az egyik legjobb barátnőm bukta be az addig sikeres cégét, aminek a fejlesztésére úgy vett fel hitelt, hogy a közös (50-50 % tulajdonrészű) családi házra került nagyon komoly összegű jelzálog.
A férje ennek ellenére csak kb. fél év után volt hajlandó elvállalni valami munkát alkalmazottként, miután a nagyszabású tervei meghiúsultak.
Ezalatt a barátnőm tartotta el a családot, és napi 10-12 órát dolgozott 2 gyerek mellett azért, hogy ne csak megéljenek, de törleszteni tudják a havi 100.000 Ft-os törlesztőrészletüket, és ne árverezze el a bank a házukat. Időnként azon sakkozott, hogy az járulékai befizetésével késsen egyéni vállalkozóként, vagy a közüzemi számlák befizetésével, és volt, amikor én adtam kölcsön neki pénzt egy komolyabb összegű, váratlan állatorvosi kiadásra.
Meg is lett hálálva neki a kitartása és áldozatvállalása: a 44 éves, nála két évvel idősebb férje kb. másfél év múlva lebukott, mikor kiderült, hogy van gy 21 éves szeretője, és egy ideje kettős életet él.
(Gondolom, a 21 éves nőnek még sikerült magát eladnia úgy mint sikeres, ambiciózus vállalkozót).
A pasit két év múlva szélnek eresztette a lányuknál alig idősebb barátnője, most egy albérletben él egyedül, a barátnőmnek meg a szétköltözésük után fél évvel megismerkedett egy olyan férfival, aki külsőre is és személyiségre is klasszisokkal jobb a volt férjénél, 5 éve boldogan élnek, és együtt törlesztik az exe által felvett hitelt.
Szóval igen, vannak ilyen aranyásók is.
A pasi viselkedésétől függ. Ha eleve olyan nővel állt össze, aki a pénzéért van vele, akkor úgy járt.
Barátnőm, aki szintén vállalkozó, egy vállalkozóhoz ment hozzá. Mikor tönkrement a pasi vállalkozása, hónapokig csak feküdt otthon, míg a barátnőm 2 gyerek mellett dolgozott. Azóta is csak alkalmi munkái vannak, mert ő megszokta, hogy nem alkalmazott, nem lesz ő senki csicskája. Közben a barátnőm fejlesztette a vállalkozását, nagyon sikeres lett, de a férj még a gyerekekért sem hajlandó elmenni az iskolába. Feleség továbbra sem válik, húzza az igát. A pasi közben bejár a nő üzletébe, féltékenykedik, alázza a vendégei előtt, mert irigyli a sikerét. Pont itt lenne az ideje megszabadulni tőle.
22. hozzászóló vagyok, most utólag visszolvasva vettem észre, hogy elírtam valamit a történetben:
"Az egyik legjobb barátnőm bukta be az addig sikeres cégét, aminek a fejlesztésére úgy vett fel hitelt, hogy a közös (50-50 % tulajdonrészű) családi házra került nagyon komoly összegű jelzálog.
Nem a barátnőm, hanem a férje bukta be a cégét, miután "mert nagyot álmodni" megalapozott üzleti terv nélkül, nagyon komoly összegű hitelt a közös házukra terhelve.
Nagyon nem mindegy a történet szemponjától, ezért írtam le.
18-ás vagyok
A csajnak korában olyan pasijai voltak akik zömében tehetősek voltak sőt az egyiknek komoly élelmiszer-ipari üzeme is volt, gazdag családdal a háta mögött. 32 éves jó külsejű pasi, ő 20. Leendő anyós tette tönkre a kapcsolatot mert a srác hiába volt sikeres de megmaradt anyuci pici fiának (anyuci meg volt 50 éves).
Aztán megismerkedett evvel a sikeres vállalkozóval aki ugyancsak élelmiszeriparban tevékenykedett de élelmiszer nagykereskedése volt ami nagyobb szállodákat, éttermeket látott el. Aztán valami miatt nem ment az üzlet jött a csőd közben a csaj 23 éves volt és 6 hónapos terhes. Az eddig vállakozó elment alkalmazottnak dolgozni ilyen delikatesz jellegű élelmiszerüzletbe. Kellett költözni a jó helyen lévő albérletből a város masik végébe egy kevésbé jó helyre aztán maradt havi 200 ezer megélhetésre két pici gyerekkel és egy allandoan dolgozó férjjel. Nem egy álom mindez, a hab a tortán hogy a csaj közben az ex nagyipari vállakozó szetcsúszott szerelmei életével volt elfoglalva Facebookon (közös ismerosoktol csöppentek infók).
Most valamivel jobb lett, gyerekek oviban suliban ő pedig dolgozik ahogy a férje is de alkalmazotti státuszban mind a ketten. Nincs luxusélet meg pénz de a havi 200 ezernél jobb a helyzetük.
Mondjuk amikor megismerkedtek abszurd módon egy hétvégén el szórakoztak meg éttermeztek 50-60 ezret, drága ajándékok a csajnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!