Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, hófehér bőr, vagy jobb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hófehér bőr, vagy jobb a szolis?

Figyelt kérdés
24f
2022. jan. 7. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Fehér, a szoli egészségtelen.
2022. jan. 7. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Fehér
2022. jan. 7. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Fehér inkább
2022. jan. 7. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Fehér, magamon mindenképp, de máson sem szeretem látni, hogy tönkreteszi a szöveteit.
2022. jan. 7. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Manapság a tudatos bőrápolás a divat, ha nem csak a szolit hagyod ki de még fényvédőt is rendszeresen használsz, akkor a nők egy részénél már szinte biztos dolgod van.
2022. jan. 7. 23:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Feltűnően fehérre gondoljatok, mint ahogyan a vámpírokat ábrázolják kb.
2022. jan. 8. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Akkor tipikusan az vagy, akinek a szolitól csak hamar anyajegyei meg májfoltjai lesznek.
2022. jan. 8. 03:22
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha ez a nagyon hófehér bőröd van akkor vigyázni kell a szolival, csak jó minőségűt válassz és először csak pár perceket, de ezt elmondják a szoliba ha normálisak.

ÉN nem teljesen hófehér, de fehér bőrű voltam. 8 percekkel kezdtem, kb 6 éve, most hetente 1x megyek el 10 percre.

alapból nagyon nehezen barnulok, napon még nehezebben.

De így beálltam egy gyenge barnuló színre, és azt tartom. Én magamnak örülök, hogy nem vagyok fehér.

sokan mondják , hogy egészségtelen, a régi sz**arok tényleg azok voltak.

Persze egészségtelen lehet néhány embernek akinek érzékeny a bőre, vagy akinek sok anyajegye van, sok anyajeggyel egyáltalán nem szabad.

2022. jan. 8. 06:45
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Az UV mindenképpen egészségtelen, attól, hogy nem égsz le, még károsodik a bőröd.

Nincsen semmi baj a hófehér bőrrel, teljesen jól néz ki az is.

2022. jan. 8. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Fehér. Aki szolizik, azzal nekem nem sok közös témám lenne.
2022. jan. 8. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!