Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön az, ha egy csajnak hófehér a bőre, vagy most mindenkinek a szolis csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 12:58
1/15 anonim válasza:
nekem sem a porcelánbőr sem az agyonszolizott cicababák nem jönnek be. aranyközépút! egy enyhe egészséges szín a legszebb szerintem.persze nem mindenki szolizhat a bőre miatt,de nem ez lesz a döntő dolog hogy járok e a csajjal vagy sem.
2/15 anonim válasza:
remélem, h nem. nekem olyan közepes. fehér vok, de ha kicsit napozok, akkor kreol leszek. kb. olyan, mint amilyen bőrszinnel mások indulnak a nyaralásra. de ezen nem tok valtoztatni.. :S szolizni meg nem fogok csak azért, h vkinek jobban tetszek. ha vki elfogad, akkor elfogad hófehér bőrrel is. nem?
3/15 anonim válasza:
egyiksem. a szolis bőr olyan mint egy grillcsirke, a hófehér bőr pedig olyan mint egy hulla. egyiksem szép.
4/15 anonim válasza:
Totál lényegtelen. Valaki állít valamit, hogy neki ez jön be meg az, aztán meg találkozik egy csajjal aki totál leveszi a lábáról, pedig nem is az ideálja. Szard már le az ilyen dolgokat.
6/15 anonim válasza:
nem tetszik se a fehér, se a szolis műbarna - narancssárga bőr.
a természetes kreol (nem cigány!) bőr a legszebb
7/15 anonim válasza:
Nálam már alapból szar pont, ha a csaj szolizik.
Tehát maradnak a fehér, vagy a természetesen lebarnult lányok :)
8/15 anonim válasza:
Ha fehér vki nagyon az olyan mintha vámpír lenne.
Ha szolizik akkor az azt jelenti (nálam) h úgy akar kinézni mint egy retkes cigány.
9/15 anonim válasza:
Igazából mindegy.De elsőre ha csinos és barna valaki,akkor a színére is izgulok.Ha nő az illető.
10/15 anonim válasza:
Bnőmnek fehér a bőre és vigyáz is rá, mert azt mondja foltosan barnul a bőre, ezért inkább nem is akar barnulni. És nekem tökéletesen megfelel így is. Am meg...legyen emberi színe, és ne legyen ocsmány szolibarna, mert az a sárgás akármilyen szín nem jön be.
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!